Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Festool představuje novinky léta 2024

0

Čistý vzduch, nové příslušenství CSC SYS 50 a výchova nové generace řemeslníků? To vše a více zajistí FESTOOL novinky!


Konec léta přináší pro všechny profesionály a nadšence do dílen řadu inovací od společnosti Festool. Novinky zahrnují nejen špičkové nářadí, ale také zajímavé produkty pro zajištění bezpečnosti a čistoty pracovního prostředí.

 

 

Čističky vzduchu SYS-AIR: M a H

Čistý vzduch je nezbytný pro zdravé a bezpečné pracovní prostředí, a právě proto Festool vytvořil nové čističky vzduchu SYS-AIR M a SYS-AIR H. Obě čističky jsou navrženy tak, aby účinně odstraňovaly jemný prach, který nelze zachytit běžným odsáváním, což je zvláště důležité při bouracích a renovačních pracích či práci v truhlářských dílnách.

SYS-AIR M je ideální pro prostory až do 57 m², a model SYS-AIR H zvládne filtrovat vzduch v místnosti do 28 m2, a je navržena pro zvládnutí ještě jemnějšího prachu, včetně rakovinotvorných částic. Obě čističky disponují kompaktním formátem, který umožňuje snadnou mobilitu na staveništi, a jsou vybaveny dvoustupňovým filtračním systémem, který zajistí zdravější prostředí pro práci. Samozřejmostí jsou náhradní filtry a jiné příslušenství.

 

 

Akumulátorová stolní okružní pila CSC SYS 50 EB-Basic Mt Edt

Pro ty, kdo potřebují mobilní a přesné řezání, Festool nabízí akumulátorovou stolní okružní pilu CSC SYS 50. Tento nástroj kombinuje kompaktnost a sílu díky systému dvou 18V baterií a bezuhlíkovému motoru EC-TEC. S pilou můžete provádět rovnoběžné řezy až do 280 mm, úhlové řezy od -2° do 47°, a to vše s digitální přesností na desetinu milimetru. Navíc díky možnosti snadné přepravy v systainerovém formátu je tato pila ideálním společníkem na každém staveništi. To vše již ale jistě víte. Nově však toto limitované balení pily přináší další pilový kotouč zdarma!

 

 

Nářadí pro malé řemeslníky: Hračky Festool

Festool myslí i na budoucí generace řemeslníků a představuje věrné kopie svých profesionálních nástrojů jako hračky. Akumulátorová ponorná pila TY-TSC a akušroubovák TY-TPC jsou plně funkční repliky, které jsou bezpečné pro děti, a navíc poskytují autentický zážitek z práce se skutečnými nástroji. Obě hračky jsou vybaveny originálními zvuky, světly a dokonce i vyměnitelnými díly, čímž malým kutilům přinášejí hodiny zábavy a učí je základům práce se dřevem.

 

Festool KBS C Akumulátorové stavební světlo

Při práci na staveništi často chybí kvalitní osvětlení. Proto přichází Festool s akumulátorovým stavebním světlem SYSLITE KBS C. Toto kompaktní a přenosné světlo s výkonem 5 000 lumenů zaručuje jasné, denní světlo pro optimální výsledky při jakékoliv práci. Díky otočnému tělesu a integrovaným magnetům je možné světlo umístit přesně tam, kde ho potřebujete, a to i na kovové povrchy. Plynulé ztlumení umožňuje přizpůsobit intenzitu světla aktuálním podmínkám. Robustní konstrukce odolná vůči nárazům, prachu a vodě zajišťuje, že světlo obstojí i v nejnáročnějších podmínkách na stavbě.

 

 

Festool KAL C Akumulátorová pracovní svítilna

Šikovná a kompaktní, akumulátorová pracovní svítilna SYSLITE KAL C je nezbytným společníkem pro každého, kdo potřebuje osvítit pracovní prostor v úzkých a těžko přístupných místech. S jasem až 1 200 lumenů a možností otočit hlavu svítilny v rozsahu 0–180° poskytuje tato svítilna optimální světlo pro váš úkol. Díky svým malým rozměrům se snadno vejde do každého Systaineru nebo kufru na nářadí, což z ní činí ideální nástroj pro profesionály, kteří jsou neustále v pohybu. Navíc je odolná vůči nárazům, prachu a vodě, což zajišťuje její dlouhou životnost i v náročných pracovních podmínkách.

 

Festool STF D150/48 GR-SP P Balení brusných prostředků Super Pack

Pro všechny, kdo hledají kvalitní brusné prostředky, je tady Festool limitované balení Granat Super Pack D150. Tato exkluzivní sada obsahuje brusné kotouče se zrnitostí P80, P120 a P180, které jsou ideální pro širokou škálu projektů, od hrubého po jemné broušení. Brusné kotouče Granat jsou speciálně navrženy pro moderní laky, tvrdé podklady a různé stěrkové hmoty, přičemž díky speciální povrchové úpravě mají dlouhou životnost. Balení obsahuje také brusné houby, které jsou ideální pro ruční dokončovací práce, což vám umožní dosáhnout perfektních povrchů.

 

 

Festool SYS-STF D225 GR-Set P Systainer3 s brusivem

Pro ty, kdo používají brusku PLANEX, přináší Festool  praktický Systainer plný brusných prostředků. Tento Systainer obsahuje výběr brusných kotoučů Granat se zrnitostí od P80 po P320, které jsou ideální pro broušení moderních laků, plastů, minerálních materiálů a dalších tvrdých podkladů. Brusné kotouče Granat jsou známé svou odolností a dlouhou životností díky speciální povrchové úpravě, která zabraňuje zalepování. Tento Systainer je tak skvělým doplňkem pro každého profesionála, který chce být připraven na všechny druhy broušení.

 

Festool ETSC 125 3,0 I-Set Akumulátorová excentrická bruska

Akumulátorová excentrická bruska ETSC 125 od Festool s jedinečnou kombinací mobility a výkonu. Díky kompaktnímu designu, nízké hmotnosti a integrovanému odsávání je tato bruska ideální pro práci bez únavy, ať už na svislých plochách, nad hlavou nebo v úzkých prostorech. Výkonný akumulátor 18 V Ergo zajišťuje stejný výkon jako při napájení ze zásuvky, což znamená, že se můžete plně soustředit na svou práci bez omezení. Navíc, s technologií Bluetooth® se bruska automaticky spojí s mobilním vysavačem Festool, což zajišťuje efektivní a bezprašnou práci.

 

 

Nových produktů, či limitovaných edic balení je mnohem více. Všechny pohromadě je najdete zde. Pokud byste měli dotazy ohledně produktů nebo objednávek, neváhejte se na nás obrátit, budeme se těšit!

 

Hezký den, přeje tým Exkalibr s.r.o.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *