Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

BIO zelenina z vlastního skleníku

0

Ať už chcete vypěstovat vlastní zeleninu nebo kytičky, obojí bude jen VAŠE a BIO, pokud nebudete jednat jako velko-produkční pěstitelé většiny nám dodávaných rostlinných produktů. 

Žijeme v ,,době jedové”, o čemž vypráví nejedna knížka se stejnojmenným názvem od Anny Strunecké a Jiřího Patočky. Těmto autorům velice děkuji, že mi otevřeli oči, co se týče dopadu pesticidů a dalších jedů na naše zdraví.Tuzemských prodejců domácí poctivě vypěstované zeleniny a ovoce rapidně ubývá a nám nezbývá nic, než zkusit to udělat sami. Přece jen by bylo smutné, kdyby naše děti už nikdy neochutnaly tu lahodnou chuť pravých, šťavnatých a voňavých rajčat, mrkviček, paprik, salátů, okurek… 

První věc, kterou musíme udělat, je pořídit si vlastSKLENÍK. Bez něho to prostě nepůjde (přece jen kyselé deště a nálety škůdců venku udělají taky svoje). Naštěstí na internetu je jich celá řada.

Jak vybrat ten nejlepší?

1. Sledujte pevnost konstrukce

2. Odolnost proti větru, sněhu

3. Jeho dlouhodobou trvanlivost a stálost

4. Různé vylepšení a doplňky v podobě větracích oken, samo zvedací systém jejich otevírání

5. Okapy, odvodňovací systém

6. Snadnou montáž

7. Rychlost dopravy a garance kvality

Věřte, že tyto podmínky zcela spolehlivě splňují skleníky značky PALRAM, které si získaly celosvětovou oblibu. Tato Izraelská značka je na trhu již od roku 1967 a patří mezi špičku TOP výrobců kvalitních plastových krytin a materiálů. Nyní nově prezentuje svůj program hobby produktů s  vysokou kvalitu zpracování a promyšlenými detaily, které které si můžete prohlédnout zde.

Neodolatelné vlastnosti skleníků PALRAM

  • Jejich pozinkovaná ocelová základna v kombinaci s lehkostí a pevností hliníkových profilů odolává větrům o rychlosti až 75 km/h a vydrží sněhové zatížení 75 kg/m2. Výrobci mysleli i na ty, kterým by to nestačilo a můžete si tedy pořídit navíc jejich spolehlivý kotvící systém.
  • Výrobní testy potvrdily minimálně 10-ti letou výdrž produktu.
  • Jsou perfektně připravené pro snadnou montáž.
  • Boční stěny z dvojkomorového dutinkového polykarbonátu „Crystal Bright“ se speciálně vyvinutým povrchem s vysokou propustností slunečního svitu až 90%. Tím pádem působí téměř jako by byly ze skla.
  • 100% UV ochrana chrání panely před křehnutím a žloutnutím.
  • Jejich doménou jsou pohodlné velké dveře s magnetickým zámkem otevřené polohy.
  • Účinná ventilace a okapové žlaby.

Co víc k tomu dodat? Nabídku naleznete ZDE.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *