Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Dětská hřiště Marimex – nová interaktivní zábava

0

Spousta dětí potřebuje vybít svou energii jinak než koukáním na televizi a ťukáním do tabletu.
Pro jejich zdravý vývoj je nezbytně nutný především pohyb. Ale jak je k němu donutit? Někdy to bývá těžké, ale proměňte svou zahradu v ,,zábavní park” a uvidíte tu změnu!
Malí se zabaví, velcí si odpočinou.Dětská hřiště Marimex
Skládají se z různých zábavných prvků. Tyto modulové systémy děti prostě nadchnou! Pro malé piráty jsou tady věže s dalekohledem a pohyblivým kormidlem, domečky s rychlou skluzavkou a lezeckou stěnou, pískoviště, žebříčky, šplhací lana, tyče.. Pevné a bezpečné

Veškeré komponenty jsou vyrobeny z robustního plastu, odolného kovu a kvalitního borovicového dřeva, které je povrchově ošetřeno proti nepříznivým vlivům počasí. Všechna dětská hřiště i doplňky splňují normy EN 71 Bezpečnosti hraček.
Prolézačky Lil ‚Monkey
Lil‘ Monkey jsou bezpečné a odolné prolézačky, které svým originálním vzhledem vybízejí děti k aktivnímu pohybu. Prolézačky pomáhají rozvíjet dětskou psychiku, emocionální stránku i fyzické schopnosti. Zábavnou formou dokáží zlepšit obratnost a motorické dovednosti vašich dětí. Tentokrát výrobce myslel i na tzv. ,,závisláky” na chytrých zařízeních. Díky interaktivní  mobilní herní aplikaci Lil’Monkey můžou děti zažít opravdové dobrodružství plné úkolů se sbíráním bodů. Kdo bude rychlejší, vyhrává!
Prolézačky Lil‘ Monkey se snadno skladují. V rozložené formě zaberou velmi málo místa, a je možné je uložit například pod postel. Můžete si ji pořídit jako součást dětského pokojíčku. Sestavení prolézaček je jednoduché a jednotlivé díly pevně drží pospolu. Veškeré komponenty jsou plastové a vynikají výjimečnou houževnatostí a flexibilitou. Nosnost jednotlivých prvků se pohybuje mezi 80 – 120 kilogramy. Konstrukce jsou bytelné a prošly testem bezpečnosti.

Houpačky a houpadla

Houpání patří mezi nejoblíbenější dětskou zábavu. Tentokrát ho můžete dětem dopřát doma nebo na zahradě. Výhodou houpaček Marimex je jejich rychlá použitelnost bez nutnosti složité instalace. Radost uděláte malým i velkým dětem s možností hromadného houpání.  Nabízíme pouze kvalitní a bezpečné houpačky a houpadla pro Vaše děti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *