Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Sauna v ložnici – žádný problém

0

Infrasauny jsou hitem poslední doby, který vyhledává stále více lidí. Oproti finským saunám infrasauny neprohřívají vzduch, ale prohřívají tělo zevnitř pomocí infračerveného záření. Jsou ideálním prostředkem pro každodenní odpočinek a odbourávání stresu. Můžete si je nainstalovat přímo do interiéru svého domova a díky široké nabídky i menších modelů i do malého bytu.

VÝHODY INFRASAUNY

  • posílení imunitního systému
  • regenerace a uvolnění svalů
  • detoxikace těla
  • podpora hubnutí
  • prokrvení a pročištění kůže
  • relaxace a uvolnění stresu

PŘÍSLUŠENSTVÍ A VYBAVENÍ

Jsou vybaveny karbonovými, keramickými nebo redlight topidly. Všechny modely jsou vyrobeny z velmi kvalitního dřeva kanadského jedlovce – hemlocku, které je proslulé jemnou strukturou a neměnnou stabilitou.
HEMLOCK je odolné dřevo z kanadského jedlovce. Jeho světlehnědý až růžový tón vytváří jedinečný a charakteristický obraz

Keramická topidla
Keramická topidla pracují s velmi vysokou povrchovou teplotou, proto jsou zářiče chráněny extra ochrannou mřížkou. Jejich nahřátí na požadovanou teplotu je velmi rychlé. Tento typ zářičů je zpravidla nejlevnější.

Karbonová topidla
Karbonová topidla jsou tvořena tenkými pásy karbonu, které zajišťují rovnoměrnější a efektivnější rozložení infračervených paprsků. Nahřívání topidel je pomalejší, mají však delší životnost. Jejich výroba i pořizovací náklady jsou dražší.

Redlight topidla
Topidla redlight dosahují požadované teploty téměř okamžitě. Jsou tvořena trubicemi z křemičitého skla, které kromě intenzivního sálavého tepla vyzařují také světlo umocňující jejich blahodárné terapeutické účinky.

VÝROBNÍ TECHNOLOGIE

Systém 3S
Skryté spojení stěn. Původní způsob upevnění stěn přezkami nahrazuje decentnějším spojem. Výsledný vzhled je úhlednější, celistvost stěn není ničím rušena.

LED harmony
Funkce LED harmony představuje krok k hlubšímu prožitku z relaxace užitím tlumeného uklidňujícího barevného spektra LED osvětlení.

Intensity control
Vybrané modely jsou vybaveny zónovým ovládáním, které poskytuje různé varianty intenzity zahřívání topidel pro větší komfort při infrasaunování.

PŘEHLED PARAMETRŮ A DOPLŇKŮ INFRASAUN

Infrasauna Marimex Trendy
Moderní vzhled a jednoduchý design perfektně doplní jakýkoliv interiér. Svým neotřelým zevnějškem na sebe bude Trendy vždy poutat pozornost.

Elegant
Precizní zpracování a maximální výbava jsou hlavními přednostmi infrasauny. Její komfort ocení všichni, kteří to s infrasaunováním myslí vážně.

Infrasauna Marimex Popular
je infrasauna, která se díky svému klasickému designu a tradičnímu zpracování hodí do každého interiéru. Uplatní se v rodinných domech i bytech. Její blahodárné účinky ocení začátečníci i zkušení uživatelé.

Smart
Cenově dostupná s minimálními výdaji. Uživatel získá vše, co od domácí infrasauny očekává.Family
ideální pro početné rodiny. Blahodárné účinky nabídne až šesti osobám najednou. Použití kvalitních materiálů a prověřených výrobních postupů dává infrasauně odolnost a dlouhou životnost.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *