Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Novinky pro sport a volný čas

0

Po zimě jsme všichni vyšli z kondice, je na čase se sebou něco dělat.
Představujeme Vám řadu nových fitness bojovníků s tuky:

 

1. Jízdní kola Olpran, elektokola, koloběžky a elektrokoloběžky
Vyrazte do terénu rovnou s celou rodinou. Pánská, dámská i dětská jízdní kola v krásných barvách a s moderním dizajnem s odolným ocelovým rámem a pohodlným sedátkem se špičkovým vybavením Shimano, odpruženou vidlicí s velikostmi rámů 10 – 18 a rozměry od 16 po 26. Využijte filtr ,,Fyzické vlastnosti”

Objevte i naprostou novinku – Xiaomi Mi QiCYCLE Electric Folding Bike EU. Tato skládací tříkolka na elekto pohon potěší hlavně ty, kteří se nechtějí moc namáhat, pouze se přemístit 🙂  Vleze se i do kufru.Není nic úžasnějšího než sjíždět z hor po asfaltové cestičce na koloběžce, jak se to vidí například pod Žiarskou chatou v Západních Tatrách, pod Pradědem a podobně.  Do přemísťování po městě a v parku se pak hodí i skládací elektro-koloběžka.


2. Běžecký pás WalkingPad
Ten vás zaručeně donutí k aktivitě. Je malý, skladný, vleze se i pod postel. Na dálkové ovládání tak akorát do ruky.


3. Vyžeňte ,,ztuhlou” mládež ven s novým gyroboardem nebo howeboardem. Určitě si je oblíbí. Na léto jsou ideální. Svou zábavu si můžou natočit i z výšky pomocí dronu s kamerou, aby měli doma na co vzpomínat.


4. Fitness náramky
tato novinka na trhu nabírá obrátky na své oblíbenosti. Už nemusíte pokaždé vytahovat mobil, když chcete změřit kroky. Stačí vytasit ruku. Fitness náramky během běhu nebo jízdy měří puls, kroky, rychlost. Předvídají počasí, měří čas a hlavně i hrají vámi nahrané písničky. Vše s pohodlným dotykovým displejem a jsou vodě odolné. Aby fitness náramek dokonale ladil k vašemu sportovnímu dresu, pořiďte si náhradní pásky ve více barvách. Jsou příjemné z flexibilního hedvábně silikonového povrchu.

Přejeme příjemnou zábavu i hubnutí s Exkalibrem!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *