Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Stáhněte si aplikaci Philips Hue

1

Využijte aplikaci Philips Hue na maximum a zlepšete své zkušenosti s jejím užíváním. Věnujte svou pozornost způsobu osvětlení domova, protože barevné tóny nás každodenně ovlivňují. Objevte, jak je život rázem jednodušší, když přicházíte domů ověšeni nákupními taškami a řeknete jen: „Hey Siri“„Turn on all the lights“a rázem se rozsvítí. Světla poskytují možnost  ovládání nejen hlasem, ale i pomocí ovládacích prvků nebo mobilu, IPadu či tabletu s nainstalovanou aplikací HUE. Díky ní se například automaticky rozsvítí světlo u vchodu pomocí funkce sledování polohy. O dalších vymoženostech si zde můžete přečíst.

  1. Jednoduché a pohodlné ovládání
  2. 16 miliónů barev pro dosažení dokonalé atmosféry
  3. Nastavení různých režimů a scén osvětlení
  4. Hlasové bezdotykové ovládání světel
  5. Synchronizace světel s hrami, filmy a hudbou
  6. V naší nabídce si můžete vybrat z celé řady osvětlení Philips HUE

 


Stáhněte si aplikaci Philips Hue

 

Aplikace Philips Hue je k dispozici pro telefony se systémy iOS a Android, pro iPady a tablety. Můžete si ji zdarma kdykoliv stáhnout pomocí následujících ikon. Nastavení je jednoduché a zabere pár minut.


Jednoduché a pohodlné ovládání

 

Nejsnazší způsob ovládání vašich světel. Večerní utlumení či úplné zhasnutí světel v obývacím pokoji i v ložnici na dálku ocení jistě každý. Zvlášť, když už téměř usínáte a nechce se vám vstávat z křesla.

 

Ovládejte světla v obývacím pokoji

Pohodlně ovládejte všechny pokoje z 1 místa

Bez ohledu na počet světel v různých místnostech si můžete pohodlně z 1 místa rozsvěcovat, zhasínat, měnit barvy, jas, teplotu chromatičnosti, odstíny bílé barvy světa, prostě vše v jednom. V aplikaci Philips Hue lze rozdělit světla různých pokojů.

ovládejte jednotlivá světla

16 miliónů barev pro dosažení dokonalé atmosféry

Díky snadnému výběru barev z této škály dosáhnete mimořádné atmosféry a maximální zážitek.

 

Barevná paleta aplikace Hue

Nastavení různých režimů a scén osvětlení

Pomocí aplikace Philips Hue si můžete nastavit různé režimy osvětlení pro podporu denních návyků. Můžete si je navolit jednotlivě kdykoliv podle potřeby, nebo si nastavte automatické scény.

 

Čtení
Světlo na čtení   Odpoledne podpořte své soustředění režimem ,,Čtení”
Povzbuzující
Světlo pro naplnění energií  Ráno vás osvětlení citlivě probudí pozvolným zesilováním s donutí vás vstát bez problémů.                      Dodá vám energii při navolení režimu ,,Povzbuzující”.
Světlo na čtení knihy
  • Východ slunce a západ slunce
    Nastavte svá světla, aby sledovala přirozené denní rytmy – světla se automaticky rozsvítí při západu slunce a zhasnou při východu slunce. Rutina se automaticky přizpůsobuje době východu a západu slunce v místě vašeho bydliště.
Scény aplikace Hue

Výběr z 30-ti předprogramovaných scén

Aplikace Philips Hue obsahuje přes 30 scén vybraných špičkovými designéry osvětlení. Využijte jejich zkušeností k okamžité proměně vašeho pokoje. Proměňte své pokoje jedním klepnutím.
Vychutnejte si například západ slunce v Honolulu nebo noční život v londýnské čtvrti Soho. Jednoduše klepněte na scénu, abyste proměnili svůj pokoj.

vytvořte z oblíbené fotografie scénu

Inteligentní absorbování barev z fotografie a aplikování do tónů osvětlení

Díky pokročilému algoritmu pro převod obrázků na světlo můžete ze své oblíbené fotografie snadno vytvořit osobní scénu Philips Hue. Algoritmus z fotografie získá relevantní barvy a inteligentně je aplikuje na vaše světla. Díky tomu mžete znovu prožívat své vzpomínky, třeba na západ slunce, na svou výpravu na Severní pól.

Knihovna scén Hue

 

Hlasové bezdotykové ovládání světel

 

Hlasem můžete například vypínat a zapínat světla nebo měnit jas pokoje. Objevte možnosti hlasového ovládání pomocí vaší zvolené platformy.

 

Ukázka funkcí Apple HmeKIT

Funguje s technologií Apple HomeKit
Scéna Soho„Turn on Soho in Living Room“ (Zapnout Soho v obýváku)
Ztlum světla„Dim Living Room to 50%“ (Ztlumit světlo v obýváku o 50%)
Zhasni všechna světla„Turn off all the lights“ (Vypnout všechna světla)
Scéna rubínová záře„Turn on Ruby Glow in Bedroom“ (Zapnout rudé osvětlení v ložnici)
Relaxační scéna„Turn on Relax in Kitchen“ (Zapnout osvětlení ,,Relax” v kuchyni)
Osvětlení stolu„Set table light to blue“ (Nastavit modré osvětlení u stolní lampičky)

 

Synchronizace světel s hrami, filmy a hudbou

 

Ponořte se do svého oblíbeného filmu, synchronizujte svá světla s jakoukoli písní nebo do obývacího pokoje promítněte herní efekty – to vše pomocí Philips Hue. Jednoduše nastavte v aplikaci Philips Hue svou zábavnou zónu a vytvořte si nezapomenutelné okamžiky při sledování filmů, poslechu hudby a hraní her.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *