Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Detektory CO, hlásiče požáru, kombinované požární detektory KIDDE

0

PROČ PRODUKTY KIDDE

PROVĚŘENÁ TRADICE

100 let prověřené tradice. Kidde chce být tou první volbou zákazníků po celém světě v oblasti produktů z řady požárních a bezpečnostních řešení

 

 

 

CERTIFIKOVANÉ PRODUKTY

Veškeré produkty Kidde, tedy hlásiče požáru a detektory CO splňují evropské normy splňuje standardy normy EN50291-1: 2010, resp. EN14604:2005

 

 

 

KVALITA SE ZÁRUKOU TRVANLIVOSTI

Kvalita a propracovanost hlásičů požáru a detektorů oxidu uhelnatého slibuje až 10 let životnosti samotného přístroje i baterie.

 

 

 

 


NABÍDKA PRODUKTŮ KIDDE

 

Detektory CO

DETEKTORY CO

Detektory oxidu uhelnatého a hlásiče požáru.
Měřící detektory CO, kombinované detektory CO a hlásiče kouře v jednom zařízení.

Hlásič požáru

HLÁSIČE POŽÁRU A KOUŘE

Konstrukce detektorů je založena na moderní mikroprocesorové technologii, zaručující dlouhou životnost a spolehlivý provoz zařízení.

Kombinované detektory požární

KOMBINOVANÉ DETEKTORY

Kombinované zařízení pro zjištění požáru, kouře a smrtelného nebezpečí v podobě oxidu uhelnatého (CO) v jednom zařízení, nabízející dvojitou ochranu pro maximální komfort bezpečí.


 

SROVNÁVACÍ TABULKA


OXID UHELNATÝ ZABÍJÍ

Oxid uhelnatý (CO), běžně přezdívaný jako tichý zabiják je bezbarvýbez zápachuvysoce jedovatý plyn, mírně lehčí než vzduch (oxid uhelnatý s hmotností 1 molu = 28 g je mírně lehčí než vzduch, molární hmotnost vzduchu při 0°C je 28,96 g.

Vzniká při nedokonalém spalováním (nedostatečným přísunem kyslíku), organických a anorganických látek mimo jiné: dřeva, ropy, plynu, benzínu, petroleje, propanu, uhlí, ropy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *