Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Teploty venku stoupají, ale ceny FESTOOL u nás klesají!!!

0

Naše červnová a červencová akční nabídka právě začíná. Nenechte si ujít skvělé výrobky za výhodné ceny!!!

Letní pracovní maraton začíná a my jsme si pro vás připravili výběr produktů, které pomohou zajistit bezchybný výsledek. Nabídka je platná do konce července nebo do vyprodání zásob, tak se pojďte podívat blíže, co vše jsme nachystali k usnadnění vaší práce.


 

Oblíbené tesařské řetězové pily

Konečně jsme po roce naskladnili populární řetězové pily pro tesaře a k tomu za příznivou sumu. V nabídce najdete pilu IS 330 EB nebo SSU 200 ve dvou variantách příslušenství. S těmito pilami dokážete díky vodící liště vytvořit naprosto rovný řez bez otřepů snadno a rychle.

 

Výkonné excentrické brusky

Roztočte to s FESTOOL rotačně-excentrickou bruskou RO 150 FEQ, kterou máme v nabídce v systaineru i bez něj. Zvládnete s ní brousit středně velké plochy rychlostí blesku. Pokud vám stačí opracovávat menší oblasti, podívejte se na produkt RO 90 DX FEQ-Plus. Jak se říká, je malá, ale šikovná! S rozmanitými brusnými talíři a deskami dokážete brousit a leštit v různých hrubostech až do rohů.

Pro všechny brusné práce si můžete vybrat příslušenství s příjemnou slevou.

Ruční broušení

Pokud vám pro práci stačí ruční broušení, připravili jsme zlevněný sortiment i pro vás. Ať už potřebujete brusné pásy, špalky, houby či klasické papíry, vše máme k dispozici a můžete vybírat ze široké nabídky.

 

 

Vodící systémy

Jestliže se poohlížíte po vodících lištách nebo truhlářských svěrkách, tak vám také máme co nabídnout. FESTOOL lišty jsou odolné a zároveň lehké, proto si je můžete vzít všude, kde potřebujete. Chrání obrobky před poškozením při nenadálém pohybu a zabezpečuje přesné a hladké hrany. Správně a precizně lišty ukotvíte pomocí úhlového dorazu.

 

Systainerové příslušenství

Máte v dílně plno šroubků, hmoždinek, hřebíků a jiných nezbytných drobností? Roztřídit si je budete sice muset sami, ale s udržováním pořádku vám skvěle pomůžou organizéry se slevou. Tyto systainery jsou dodávány i s vyobrazeným příslušenstvím, tudíž si i doplníte zásoby vrutů a ostatních drobností.

 

Nezapomeňte, že do konce roku probíhá akce zastropované ceny pozáručního sevisu na všechny FESTOOL stroje!!!

Využijte naší výhodné nabídky ještě dnes a rozšiřte tak svou sbírku kvalitních produktů s dlouhou životností. Pokud budete mít jakékoliv otázky k produktům, neváhejte nás kontaktovat ať už osobně na naší prodejně, telefonicky, či přes email. Také nám udělá radost, když nás budete sledovat na našem Facebooku, kde se dozvíte co je nového ve světě nářadí mezi prvními.

Krásný den Vám přeje tým Exkalibr s.r.o.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *