Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Začněte první čtvrtletí roku 2024 s FESTOOL

0

Novinky, limitované edice i update sady FESTOOL v předprodeji.

 

Již nyní si můžete předobjednat nové produkty firmy FESTOOL, aby Vám po Novém roce neutekly!

Už jste si říkali, že je čas na něco nového? Tak je to tady. FESTOOL vydává pár přepracovaných i nových produktů pro vaši dílnu. Najdete zde horní i hranové frézky a příslušenství k nim, systainery, vysavače i praktický exoskelet.


 

Exoskelet

S exoskeletem ExoActive je práce nad hlavou hračkou. Bez ohledu na to, jestli pracujete s sádrokartony, malujete, tapetujete nebo montujete na stěnách či stropech, ExoActive poskytuje extra sílu tam, kde ji potřebujete. Regulovatelný výkon exoskeletu umožňuje cílenou podporu, a to i během několika sekund. S lehkostí se nosí jako batoh, lze ho rychle přizpůsobit vaší velikosti a umožňuje maximální pohyb.

 

 

  • Očekávaná dodávka v průběhu února 2024

 

Frézky

V nabídce budou refreshované horní a hranové frézky.

Horní frézka OF 1010 bude mít v sadě přídavný LED světelný kroužek, který umožňuje ještě lepší výhled na obrobek a zabezpečuje osvětlení bez stínu. Od teď můžete s frézkou OF 1010 pracovat maximálně přesně. V novém balení bude i praktický boční doraz pro co nejkvalitnější práci.

Modulová hranová frézka MFK 700 pro frézování masivního dřeva, akrylátu a nákližků z PVC s otáčkami až 26000/min. S elektronickou regulací otáček a optimálním odsáváním přímo integrovaným na frézce. Nově bude v balení s touto frézkou stejný, šikovný boční doraz jako u frézky OF 1010.

Zmíněný LED světelný modul i boční doraz jsou k dostání i samostatně a lze namontovat ke stávajícímu modelu frézky OF 1010.

 

Vaky

Znáte nervozitu při každém převážení dlouhé vodící lišty? Nové přepravní vaky vám ušetří nervy i peníze. Lišta se zde pohodlně vejde, jsou rozkládací, konce vaku jsou zesílené, takže dodají odolnost a za velké uši jej můžete kdekoliv pověsit. Jsou pro lišty délky 1900 i 3000 mm.

 

 

  • Předpokládané dodání během Ledna 2024

 

Systainery

Skvělé systainery a sortainery pro dokonalý pořádek v nářadí i příslušenství. Se zásuvkami i velkým úložným prostorem. Pasuje do celého systému Systainerů Festool – jednoduché spojování a přemisťování

 

Systainer s příslušenstvím k frézkám. Najdete zde spoustu pomocníků pro příslušné použití: adaptér pro vodicí lištu, kopírovací kroužky, pracovní desky a mnohé další. Všechno uspořádaně uložené a vždy po ruce.

 

Vysavače

Malá hmotnost, kompaktní rozměry a spousta inovativních detailů – kompaktní vysavač MIDI přesvědčí na celé čáře. S integrovanou technologií Bluetooth® a dálkovým ovládáním ušetří cestu k vysavači.

Limitovaná edice s dálkovým ovládáním v sadě. K dostání v základní nebo rozšířeném příslušenství.

 

Příslušenstv

V příslušenství také pár novinek najdeme.

Nový předřezový kotouč k pile TSV 60. Tento kotouč je dvouzubý pro ještě hladší řez i při vysoké rychlosti práce. Díky dvěma zubům vydrží i déle ostrý, jen není vhodný pro řez materiálů, které se teplem taví.

 

Sady pilových plátků.

Vak na prach

Podpěra a průhledná pracovní deska pro frézky.

 

To je protentokrát vše. Zaujaly Vás tyto novinky? Vše je již teď k předobjednání na našem e-shopu a dodání bude závislé na dodavateli. V případě dalších otázek nás můžete kdykoliv kontaktovat. Nezapomeňte sledovat náš Facebook abyste měli co nejlepší přehled o světě nářadí.

 

Krásný den Vám přeje tým Exkalibr s.r.o.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *