Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Úklid pěkně od podlahy? Tak s tím Vám pomůžeme!

0

Výrobky KÄRCHER jsou zárukou pro čistotu a pořádek kdekoliv

Široký sortiment značky KÄRCHER pomůže zajistit dokonalý úklid všech ploch v domácnosti i profesionální dílně. Moderní design a vysoký výkon tyto stroje předurčuje k mnohostrannému využití. Vyberte si víceúčelový vysavač, mop či parní čistič, s těmito pomocníky bude úklid zábava!


 

Vysavače pro mokré i suché vysávání

Kärcher víceúčelové vysavače jsou špičkovým řešením pro efektivní a pohodlný úklid. Tyto vysavače kombinují vynikající výkon při vysávání suchého prachu se schopností efektivně odstraňovat mokré nečistoty. Díky tomu jsou skvělým řešením pro různorodé úkoly od běžného úklidu domácnosti až po náročné průmyslové či stavební prostředí.

Vysavače jsou vybaveny výkonnými motory a kvalitními filtračními systémy, to zabezpečí maximální odsávání prachu a špíny. Jejich odolná konstrukce a kvalitní materiály zaručují dlouhou životnost a spolehlivost i při náročnějším použití.

Vyberte si například extra silný vysavač NT 75/2 TACT2 ME vhodný i pro materiály vyskytující se v chemickém a farmaceutickém průmyslu, případně lehce agresivní. Vysavač je vybaven velkoobjemovou nádobou a pracovním příslušenství v antistatickém provedení.

Nebo o něco kompaktnější mokro-suchý vysavač WD 6 P S V-30 s vysokou savostí, který je energeticky úsporný a má 30 l nádobu z nerezové oceli.

 

Podlahové myčky a mopy

Klasické mopy dělají to, co umějí: vytírají. Podlahové myčky Kärcher zajistí čistotu. Opravdovou čistotu.

Dokonalý úklid všech tvrdých podlah v domácnosti je tak hračkou. Jedním tahem odstraníte mokré i menší suché nečistoty, a to bez potřeby předchozího vysávání. Úklid je díky tomu snazší, rychlejší a důkladnější. Práce s nimi je velmi jednoduchá a problémem nejsou ani kouty nebo rohy.

Mimořádně silná podlahová myčka BR 4.300 – 1.783-212.0 pro úklid i velkých, značně znečištěných ploch především pro profesionální použití.

Akumulátorový mop EWM 2 je svou velikostí skvělý pro domácí použití. Již žádný těžký kyblík, ruční ždímání ani roztírání nečistot, pouze hygienická čistota a voňavý domov.

 

Parní čističe

Parní čističe nabízejí všestranné využití a zajistí vám čistou domácnost bez použití chemie. Díky páře zničí přístroj až 99 % všech virů a bakterií běžných v domácnosti, vyskytujících se na tvrdých plochách. To zajistí maximální hygienu a zdravé prostředí pro život. Vhodný je především pro čistění kuchyně nebo koupelny. Využít jej lze i jako parní mop či čistič oken.

Parní čistič SC 5 EasyFix lze použít kdekoli na povrchy, které obvykle chcete vyčistit vlhkým hadříkem nebo mýdlovou vodou. SC 5 lze použít kdekoli v domácnosti. Na podlahy, na tvrdé povrchy, ve sprchovém koutě, na okna, na dlaždice a sanitární zařízení.

Kompaktní parní čistič Kärcher SC 1 EasyFix je zařízení ideální pro rychlé a důkladné mezičištění. Až budete hotovi, můžete jej uložit přesně tam, kde je potřeba, aniž by zabíral mnoho místa. Ať už se jedná o čištění armatur, dlaždic, varných desek, digestoří nebo nejmenších prasklin a výklenků – výkonná pára a rozsáhlá řada příslušenství zajistí bezchybné výsledky.

 

Stěrky na okna a skla

Okenní vysavače se postarají o dokonale čisté skleněné plochy v celé vaší domácnosti, a to bez zbytečné námahy. Každý čistič oken Kärcher při mytí odsává přebytečnou vodu, proto s ním velmi snadno a rychle dosáhnete perfektního výsledku bez zbytků a šmouh.

Okenní aku stěrka WV 6 PREMIUM s extra dlouhou dobou chodu zaručuje čištění bez zbytečného přerušování. Venkovní hrubé nánosy efektivně odstraní Outdoor potah z mikrovlákna a škrabka na odolné nečistoty, s interiérem si následně poradí potah na vnitřní prostory.

Okenní vysavač WV 5 PLUS N je o řadu nižší, ale stejně praktický pomocník. Snadné mytí oken bez leštění a stékajících kapek vody zajišťuje unikátní technologie sací stěrky. Vybrat si můžete ze dvou velikostí nástavců.

 

Tepovače a extraktory

Máte zašlý koberec, špinavý gauč nebo flekaté autosedačky? S tím si poradí tepovače Kärcher raz dva. Díky výkonnému motoru odstraní i odolné skvrny a mastnotu. Snadno se ovládají a dlouho vydrží i při každodenním úklidu. Zanechávají pouze minimum vlhkosti, takže můžete povrchy brzy znovu použít. Ideální do domácností se zvířaty, dětmi a alergiky, kde vytvářejí bezpečný a čistý prostor pro život.

Tepovač SE 4002, to je intenzivní péče o vaše koberce a čalounění. Vysává suché i mokré nečistoty, a dokonce také hloubkově čistí. Pro textilie znovu jako nové i v domácnostech se zvířecími mazlíčky a dětmi.

Extraktor Puzzi 10/1 je spolehlivý stroj, který se perfektně hodí k úklidu menších ploch. Důkladně vyčistí koberce i čalounění do hloubky vláken.

 

Tlakové myčky

Tlaková myčka Kärcher vyčistí váš dům i vše kolem něj. A to rychle a efektivně. Dokáže zbavit špíny vše, na co si jen vzpomenete – fasády, auta, zahradní nábytek, nářadí, terasy i chodníky. Vapka navrátí lesk a novotu i starým, zašlým předmětům.

Profesionální tlakový čistič HD 5/15 CX PLUS  zvládá úklid v horizontální i vertikální poloze. Díky vysokému pracovnímu tlaku 15 MPa odstraní i odolné nečistoty. Čerpadlo navíc chrání automatická přetlaková pojistka, která prodlužuje životnost zařízení.

Mobilní aku tlaková myčka OC 3 Box zbaví nečistot vaše oblíbené jízdní kolo, auto, motorku či dokonce umyje vás i vašeho chlupáče. Využijete ji na cestách i při běžné domácí údržbě. Je malá, skladná, a navíc nepotřebuje přívod vody ani elektřiny. Dostatek energie přístroji zajistí výkonná li-on baterie.

Už se těšíte na úklid s těmito pomocníky? Objednejte si je na našem e-shopu ještě dnes, ať si stihnete udělat radost pod stromeček!

Při jakýchkoli dotazech či nejasnostech nás neváhejte kontaktovat n a nezapomeňte sledovat naši facebookovou stránku pro rychlý přehled o dění ve světě nářadí a pracovních strojů.

 

Krásný den a pořádek v dílně i bytě Vám přeje tým Exkalirb s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *