Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Přijďte si vyzkoušet novou stolní pilu Festool TKS 80 a další novinky

0

Seznamte se naživo se žhavou letní novinkou od Festoolu, stolní okružní pilou TKS 80 s technologií SawStop, která ochrání Vás a vaše prsty před poraněním.

Srdečně Vás tímto zveme na jedinečnou předváděcí akci s praktickými ukázkami funkcí nové pily TKS 80 včetně působivé ukázky zásahu SawStop systému při hrozbě poranění končetin.

Akce se bude konat na naší prodejně (Nebory 375, Třinec) v úterý 9. 6. 2020 od 13:00, kde Vám profesionálové z Festoolu v krátkosti představí hlavní vlastnosti stolní okružní pily TKS 80, následně předvedou praktické ukázky použití a předvedou zásah bezpečnostního systému SawStop.

Pozor! Zásah SawStop bude předváděn, z technických důvodů, pouze jednou. Proto je důležité přijít ve 13 hodin, ať o ukázku nepřijdete.

Dále si můžete na této akci prohlédnout a vyzkoušet také ostatní letošní novinky Festool jako Pracovní stůl STM 1800, akumulátorové rázové utahováky TID 18 a kompletní 18V program.

A navíc přinášíme také mimořádnou nabídku servisních služeb. Pokud přinesete na tuto akci svůj starý pokažený stroj Festool, my Vám zajistíme opravu zdarma, takže zaplatíte pouze náhradní díly.

A bonus na konec! Všichni účastníci předváděcí akce budou zařazení do slosování o rádio Festool BR 10 DAB +, které proběhne v průběhu záři.

Přijďte. Těšíme se na Vás.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *