Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Zajistěte si svou novinku. Předprodej FESTOOL je spuštěn!

0

Novinky od FESTOOL: Kvalitní nástroje pro profesionální řemeslníky

FESTOOL je synonymem pro excelentní kvalitu a inovativní design ve světě profesionálních nástrojů, a nedávno představil několik nových produktů, které budou určitě zajímat každého vášnivého řemeslníka. Tyto novinky jsou nyní dostupné v předprodeji na našem eshopu.


 

1. Festool KHC 18 Akumulátorové Kombinované Kladivo (577447)

Toto kladivo je spojením výkonu a mnohostrannosti a plně odpovídá nárokům vaší práce. S bezuhlíkovým motorem EC-TEC a pneumatickým příklepovým mechanismem poskytuje mimořádnou sílu a vytrvalost. Jeho univerzálnost umožňuje vrtání s příklepem, sekání i vrtání bez příklepu, s možností rychlé změny nástavců díky sklíčidlu SDS-Plus a rychloupínacímu sklíčidlu. Navíc je vybaven praktickými funkcemi pro pohodlnější a bezpečnější použití, jako je odsávání prachu, ochrana před náhodným zaseknutím vrtáku a ergonomický design pro snížení únavy při práci.

 

2. Festool SYS3-RK/6 M 337-set Systainer3 Rack (577816)

Systainer3 Rack je skvělým doplňkem pro vaši dílnu, umožňující efektivní organizaci vašich nástrojů. Sestava obsahuje 6 zásuvek, které vám poskytnou dostatek místa pro uložení vašich nástrojů a příslušenství.

Pro MINI-SYSTAINER T-LOC SYS-MINI 1 TL a všechny varianty Systaineru³ S 76, nehodí se pro Systainer³ S 147.

Podívejte se také na další systainerové novinky.

 

3. Festool SYS3 S 76-WAGO-Set Sada Svorek Wago (578118)

Tato sada svorek Wago je nezbytným doplňkem pro každou dílnu, která se zaměřuje na elektrické práce. Sada obsahuje širokou škálu svorek, které vám umožní rychle a bezpečně připojit elektrické vodiče.

 

4. Festool SYS3 S 76-FB CE-SORT/5 Sada Forstnerových Vrtáků (578110)

Systainer obsahuje sadu 5 různých velikostí vrtáků, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly precizní a čisté otvory při práci se dřevem. S vysokou odolností a dlouhou životností budou tyto vrtáky nepostradatelným doplňkem vaší dílny.

 

5. Festool SYS3 S 76-OSC-SORT/7 Sada Oscilačních Pilových Listů (578116)

Další je sada oscilačních pilových listů, která zahrnuje 7 různých typů pilových listů, které vám umožní provádět širokou škálu úkolů s přesností a snadností. Pro řezání měkkých materiálů, např. silikonu, až po řezání tvrdých materiálů, jako např. železných kovů.

 

 

6. Festool SYS-STF D150 GR-Set Systainer3 s brusivem (578192)

Brusivo Granat se stalo nenahraditelným pomocníkem v dílnách a na stavbách pro svou všestrannost a vynikající kvalitu. Díky širokému sortimentu zrnitostí a praktickému uspořádání v SYSTAINERU jsou potřebné brusné kotouče vždy snadno dostupné. Speciální povrchová úprava Granatu zajišťuje dlouhou životnost a minimalizuje zalepování, což je zvláště důležité při práci s lakovanými povrchy a tvrdými materiály.

V nabídce jsou i jiná provedení brusiv a také limitovaná edice Excentrické brusky, sady brusiva a k tomu lahev na vodu FESTOOL jako dárek!

 

7. Festool SYS3 S 76-FA-Set Sada První Pomoci (578114)

Nikdy není od věci být připraven na případné nehody nebo zranění v dílně. Tato sada první pomoci od FESTOOL obsahuje veškeré základní potřeby pro poskytnutí první pomoci při drobných úrazech nebo poraněních.

 

Tyto, i další nové produkty od FESTOOL přinášejí inovativní technologie a robustní konstrukci, které jsou ideální volbou pro každého profesionálního řemeslníka. Navštivte náš eshop a předobjednejte si novinky ještě dnes a získejte přístup k nejnovějším a nejlepším nástrojům na trhu.

 

Povedený start do nového týdne Vám přeje tým EXKALIBR s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *