Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Pár minut na webu FESTOOL a můžete si užívat výhody All-inclusive

0

Prodloužená záruka, nové zboží při krádeži, profesionální servis, náhradní díly vždy k dispozici a mnoho dalších přínosů!!!

Pokud vás omezuje krátká záruka při nákupu na firmu, možnost odcizení drahého vybavení nebo nejistota dostupnosti náhradních dílů, stačí vám k vyřešení těchto problémů pouze chvilka vašeho času na počítači či mobilu. Po zaregistrování nového stroje získáte všechny výhody, které firma nabízí.


Výhody záruky all-inclusive

36měsíční záruka

Pokud se něco porouchá, FESTOOL vám to zdarma opraví. Záruka se vztahuje také na díly, které podléhají opotřebení jako jsou ložiska, těsnění i uhlíky a dokonce také nabíječky a akumulátory. Vše bezplatně vymění nebo opraví. Přepravní služba u vás nářadí na přání vyzvedne – a také ho po opravě doveze zpět, opět vše grátis. Eliminujete tak riziko nákladů a ušetříte spoustu času, který můžete investovat do své práce.
Pokud by vás zajímaly podrobnější informace, podívejte se tady.

36měsíční ochrana proti krádeži

V případě krádeže vám FESTOOL dodá za odcizené nářadí vše nové. Tato služba má jen tři podmínky. První je samozřejmě o události neprodleně informovat policii a předložit nám její zprávu spolu se záručním certifikátem do pěti dní od události. Druhou podmínkou je zaplacení spoluúčasti ve výši 3200 kč bez DPH (u řady PowerStation 25 900). A za třetí, jednou nahrazené nářadí už dále nepodléhá ochraně proti krádeži. Platí na něj již pouze záruka na závady (lze uplatnit do vypršení All-inclusive záruky odcizeného vybavení). Všechny formality za vás vyřídíme a vy si pak jen vyzvednete nové nářadí u nás.

Podrobné podmínky naleznete zde.

14denní záruka vrácení peněz

Není nakoupené nářadí takové, jaké jste si představovali? Přineste je jednoduše do 14 dnů od nákupu zpět a peníze vám vrátíme. Tak ho můžete skutečně otestovat v praxi a investujete s naprostou jistotou.
Tato služba slouží jako „testovací jízda“. Nářadí smí být „lehce použité“, musí být ale nepoškozené, podle obsahu dodávky kompletní a zabalené v původním obalu.
V odůvodněných případech, zejména v případě nadměrného opotřebení, může být vyplacení odmítnuto, dokud nebude případ prověřen a schválen Festool GmbH.

10letá dostupnost náhradních dílů

Tak dlouho – přinejmenším – má Festool všechny náhradní díly pro vaše nářadí na skladě. A pokud by tomu tak výjimečně nebylo, dostanete jako náhradu zdarma nový výrobek. Nářadí Festool je dimenzované na dlouhé a intenzivní používání. Na to se můžete spolehnout. I po 10 letech.

 

Pro získání všech výhod záruky Festool all-inclusive je nutné nářadí nejpozdějí do 30-ti dnů od nákupu zaregistrovat na MyFestool. Od 01.01.2021 můžete registraci záruky all-inclusive provést výhradně pouze Vy jako zákazník!

Celé znění záručních podmínek služby „Záruka all-inclusive“ naleznete zde.

POZOR! Na výrobky zakoupené od 1.5. do 31.12 2023 platí EXKLUZIVNÍ akce prodlouženého pozáručního servisu s cenou maximálně 1900 kč bez DPH!! Nepropásněte tuto nabídku a prozkoumejte ji blíže v našem dalším článku.

Tým EXKALIBR s.r.o. Vám přeje krásný den a nářadí bez závad!!!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *