Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Udržování pracovního prostoru v čistotě nebylo nikdy jednodušší!

0

Nová řada FESTOOL aku mobilních vysavačů CTC !


Znáte ten pocit z dobře odvedené práce, ale jakmile se rozhlédnete, okamžitě zmizí? Kolem se válí hromady pilin a hoblin a rychlá cesta domů je tak v nedohlednu? Nejspíš jste se již setkali s kabelovou řadou vysavačů CT, které s tímto problémem pomohli . Firma FESTOOL však vyvinula nové AKU vysavače CTC, které lze použít  i v prostorách bez proudu a vaši práci udělají ještě mobilnější!

 

 

Zapněte podle potřeby

Zabudovaná Bluetooth® technologie rychle reaguje na zapnutí nářadí a začne automaticky odsávat. Pokud však nemáte nářadí s Bluetooth® nebo jej z nějakého důvodu nemůžete použít, je přímo na hadici umístěno dálkové ovládání.

Síla výkonu a čas práce zůstává

Nemusíte se obávat, že by se kvůli bateriím omezil sací výkon. Díky 36V motoru poháněnému dvěmi 18V bateriemi dosáhne podtlaku přes 18000,00 Pa. Doba v provozu se liší kapacitou použitých akumulátorů.

Mobilněji už to nejde

Nízká hmotnost, kompaktní konstrukce a akumulátor místo kabelu poskytují možnost jednoduché přepravy a práce kdekoliv, i do míst bez elektřiny. 

Modely ve verzi  CTC SYS jsou ve formě systaineru a mají popruh, který lze zavěsit na rameno, můžete tak pracovat a odsávat klidně na schodech či žebříku bez zbytečné dřiny. Tyto skladné modely váží pouze okolo 6 kilogramů, práce je s nimi vážně radost!

Klasický typ CTLC je ve velikosti MINI a MIDI, zatímco CTMC má pouze verzi MIDI. Oba tyto typy disponují kvalitními pojezdovými kolečky, pouze se mírně liší ve váze a velikosti sběrné nádoby.

 

Snadné čištění

Výměna filtru se provádí zvenčí, je tak rychlá a jednoduchá, není k ní potřeba žádné nástroje. 

Manuální čištění hlavního filtru a filtračního vaku umožňuje obnovení sacího výkonu.

 

Zdravější pracovní prostředí

Odsávání prachu třídy M a L splní i ty nejnáročnější požadavky pro každého. Bez problému můžete odsávat např. zeminu nebo cement i  škodlivé materiály jako dřevo, tmel, latex, štěrk a spoustu dalších.

 

Všechny tyto modely jsou k dispozici v setech s různým rozsahem příslušenství. V případě, že byste měli otázky nebo se jen chtěli poradit při výběru vhodného stroje pro vás, nerozpakujte se na nás obrátit. Vaše dotazy rádi zodpovíme ať už osobně na naší prodejně, či přes e-mail anebo telefonicky.

 

Krásný den a práci bez nepořádku Vám přeje tým Exkalibr s.r.o.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *