Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Vylepšená sanační bruska RENOFIX RG 130

0

Bruska na povrchy RENOFIX RG 130 ECI s inovovanými schopnostmi 


 

Znáte tu dřinu při broušení betonových podlah nebo omítek stěn? Chtěli byste si práci co nejvíce zpříjemnit a urychlit? Nová sanační bruska RENOFIX RG 130 ECI od firmy FESTOOL vám s tím pomůže. Úprava nových, nebo i těch starých, povrchů už nebude za trest, ale bude vám dělat radost.

 

Bezuhlíkový motor 

Jednoznačně největší výhodou této brusky je nový bezuhlíkový motor, ten zajistí chod stroje bez přehřívání, což umožní práci bez pauz. Lepší odvod tepla taky šetří veškeré součásti motoru, takže se jeho životnost výrazně prodlouží.

 

Pohon EC-TEC

Takto zpracované pohánění umožní vyvinout mimořádnou sílu při zachování nízké spotřeby energie. Práce se strojem na jedno nabití se tím výrazně prodlouží.

 

Práce bez prachu

Propojení brusky s mobilním vysavačem CTM 36 AC RENOFIX zajistí minimální prašnost při broušení. Nerovné povrchy, díky kterým může bych odsávání prachu nedokonalé, vyřeší kartáčový kryt. Ten se broušeným plochám dobře přizpůsobí a prach nepropustí kde nemá. Bluetooth zařízení umožňuje spárovat brusku s vysavačem, odsávání se tak automaticky spustí.

 

Regulace otáček

Přepínání otáček má bruska provedené velice jemně, takže je lze skvěle přizpůsobit jakémukoliv upravovanému povrchu. Použitý motor zachovává konstantní otáčky i na spodní hranici rychlosti.

 

Vodící deska

Stroj je dodáván s vodícím nástavcem, který zaručí stabilní vedení sanační brusky a zároveň pomůže nastavit požadovanou hloubku úběru.

 

Šetří ruce

Držadlo s gumovou vložkou Softgrip snižuje vibrace a lze snadno nastavit do různých poloh, přizpůsobí se tak různým pracovním podmínkám.

Broušení i těch nejmenších detailů

Odklápěcí kartáčový segment umožňuje odstraňování starých vrstev, zbytků lepidla a nánosů betonu až ke zdi nebo hraně. Díky diamantovému kotouči umístěnému o 0,5 mm dozadu je poškození vyloučeno.

 

Kvalitní výběr příslušenství 

Sortiment fréz  dovoluje brousit plochy od betonu přes potěry a barvy až po lepidla nebo jiné povrchové vrstvy. Výměna kotoučů se provádí jen několika málo pohyby.

 

Brusku nabízíme v různých soupravách na našem eshopu, takže si můžete vybrat set, který opravdu využijete a bude vám dělat radost. K tomuto modelu je i video, na kterém ho uvidíte v akci a pomůže vám se rozhodnout při výběru vhodného kompletu.

Pokud byste se ještě chtěli při výběru brusky poradit, můžete nás navštívit na prodejně nebo kontaktovat přes e-mail či telefonicky. Budeme se na vás těšit.

 

Hladké povrchy a krásný den, vám přeje tým EXKALIBR s.r.o. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *