Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

DeWALT, STANLEY, Bostitch – Vše na jednom místě, v EXKALIBRU!!!

0

Prezentační den DeWALT

Přijďte si k nám na chvíli oddechnout a při té příležitosti zjistit, co se děje ve světě DeWALT. Budete mít možnost si veškeré stroje osobně vyzkoušet, zeptat se na vše co Vás ohledně nich zajímá a načerpat inspiraci pro další postup ve své práci.


Ve spolupráci s firmou DeWALT jsme si pro Vás připravili prezentaci produktů DeWALT, Stanley a Bostitch, kde si budete moci prohlédnout v akci spoustu nových i už zavedených strojů. 

Prezentace proběhne v našem areálu na adrese Nebory 613, Třinec, dne 4.10.2023 od 9:00 do 15:00 h.

Předvedeme Vám různé AKU vybavení pro automechaniky, instalatéry, stavebníky i nadšence do zahradnických prací. Během celého dne budou k dispozici proškolení technici, kteří ukážou, poradí a vysvětlí vše, co si budete přát. Každý účastník obdrží drobný dáreček a přichystáno bude i občerstvení. 

Již teď na našem e-shopu probíhá množství výhodných cenových nabídek. V den prezentace k těmto slevám dostanete navíc hodnotné dárky. Podívejte se na nabídku, vyhlédněte si svého favorita a pak si ho přijďte vyzkoušet na vlastní kůži!

Zastavte se a využijte jedinečnou příležitost omrknout skvělý sortiment pracovních strojů. Pokud máte jakékoli dotazy ať už k sortimentu nebo prezentaci, neváhejte se na nás obrátit telefonicky, přes email či na naší facebookové stránce.

 

S přáním hezkého dne, tým EXKALIBR s.r.o.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *