Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Nové 18V XR POWERSTACK akumulátory s dvojnásobnou délkou provozu!

0

 

Převratné řešení firmy DeWALT pro jejich 18V aku nářadí!


       Rádi bychom vám představili novou revoluční technologii POWERSTACK značky DeWalt, která vám zefektivní práci s jakýmkoliv akumulátorovým nářadím díky zabudovaným plochým článkům Li-ion. Tyto baterie, narozdíl od běžných XR modelů, prodlouží dobu používání na jedno nabití až o 50%*.

 

POWERSTACK je výjimečný

        Dosud byly akumulátory k ručnímu nářadí tvořeny cylindrickými články, které jsou s řídící elektronikou propojeny kovovými pásky. Tento způsob je vzhledem k vyššímu vnitřnímu odporu a špatnému odvodu tepla méně efektivní. Proto přišla firma DeWalt s inovačním řešením, kterým je technologie POWERSTACK. Uvnitř baterie jsou speciálně vyvinuté ploché články Li-ion, ty jsou k řídící elektronice napojené přímo a tím je odpor snížen na minimum. Ploché články taky umožňují lepší a rychlejší usměrňování teploty a minimalizují tak prostoje během práce.

Kontrola nabití

 

POWERSTACK poskytuje více výkonu

      Tyto nové akumulátory dokážou díky nižšímu vnitřnímu odporu uvnitř článků poskytnout při zátěži vyšší napětí i proud, to vám zajistí účinnější a delší práci s jakýmkoliv nářadím. Menší odpor také pomáhá k delší výdrži baterie na jedno nabití a vy tak můžete pracovat podstatně delší dobu než doposud.

 

POWERSTACK baterie

 

POWERSTACK má delší životnost

       Oproti cylindrickým článkům jsou schopné ty ploché odvádět teplo lépe a rychleji, což omezuje počet nutných přestávek v práci. Účinnější termoregulace šetří baterii a všechny její součásti, tím se zabezpečuje delší životnost POWERSTACK akumulátorů oproti klasickým XR bateriím.

 

 

Hlavní výhody:

      •   Kompaktnější rozměry
      •   Nižší vnitřní odpor = vyšší výkon nářadí
      •   Delší výdrž akumulátoru na jedno nabití
      •   Delší životnost baterie

 

       V nabídce máme tyto POWERSTACK akumulátory dostupné samostatně, v sadě i v setu s nářadím. Dostupné jsou ve verzi 1,7 Ah a pro větší kapacitu i 5 Ah, aby byli spokojeni opravdu všichni zákazníci.

       Prohlédněte si sortiment značky DeWalt na našem e-shopu nebo nás neváhejte kontaktovat a my vám se vším rádi pomůžeme. Spolu zvýšíme účinnost vašeho nářadí raz dva!

 

Krásný den a skvělý výkon Vám přeje tým Exkalibr s.r.o.

 


*Testy prováděné s modely DCB184 a DCB518.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *