Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Úložné systémy DeWALT a jak si z nich vybrat.

0

Výhody a rozdíly v úložných Systémech DeWALT

DeWALT, jako přední výrobce nářadí a příslušenství, nabízí širokou škálu úložných systémů, které usnadňují organizaci a přepravu nářadí a příslušenství. Tyto systémy kombinují robustnost, flexibilitu a inovativní design, což z nich činí vynikající volbu pro profesionální řemeslníky i domácí uživatele.


 

Výhody produktů z portfolia DeWALT

  1. Modulární systém: Úložné systémy jsou navrženy s ohledem na modularitu. Uživatelé mohou kombinovat různé moduly a vytvářet tak individuální úložná řešení podle svých potřeb.
  2. Odolnost a Kvalita: Materiály použité při výrobě DeWALT úložných systémů jsou odolné vůči nárazům a vlivům prostředí. Tato odolnost zajišťuje dlouhou životnost a bezpečné uložení nářadí.
  3. Jednoduchá přeprava: Ergonomické rukojeti a kolečka usnadňují přepravu i přes větší vzdálenosti. To je zvláště výhodné pro profesionály, kteří často pracují na různých místech.
  4. Průhledné kufry: Některé modely DeWALT disponují průhlednými víky nebo stěnami, což umožňuje snadnou identifikaci obsahu bez nutnosti otevírání každého boxu zvlášť.

Firma DeWALT má čtyři základní řady úložných boxů, organizérů a přepravních tašek. T-STAK, TOUGHSYSTEM, TOUGHCASE a SOFT STORAGE. Každá z nich má své výhody a hodí se pro něco trochu jiného a my si k nim teď řekneme více.

 

T-STAK

Tato řada poskytuje každodenní propojovací a úložný systém pro řemeslníky. Chrání nářadí před prachem a vlhkostí a jsou konfigurovány se skvělou přizpůsobitelností mezi sebou. Uzamykatelný systém umožňuje pevné spojení jednotek pro bezpečnou přepravu. Kufry jsou poměrně lehké a kompaktní a většina elektronářadí DeWALT se dodává právě v těchto kufrech.

K tomuto systému lze připojit i STANLEY PRO-STACK

Nabídnout vám, mimo jiné, můžeme například celou věž TSTAK kufrů nebo kufr se zásuvkami.

 

 

TOUGHSYSTEM 2.0

Dokonalá odolnost proti nárazům, ochrana vůči vodě a prachu IP65 a skvěle mobilní i stohovatelné, ideální pro práci v nejnáročnějších podmínkách. Poloautomatické klipy pro stohování, možnost připojení polovičních boxů a upevnění na regálový systém pro dílny i dodávky, to jsou výrobky řady TOUGHSYSTEM 2.0.

K této řadě patří taká dvě brašny, které lze snadno připojit ke kufru.

Díky adaptéru je můžete kombinovat také s TSTAK i TOUGHCASE řadou.

Vyberte si třeba základní velký a hluboký kufr na kolečkách, či chladící box.

 

TOUGHCASE

Menší úložná pouzdra vhodná pro uložení drobnějšího příslušenství. S průhledným víkem a variabilními přihrádkami dovoluje dobrý přehled nad uloženými věcmi. Při použití velkého kufříku je plně kompatibilní se systémem TSTAK a s adaptérem lze připojit i k TOUGHSYSTEM kufrům.

Pořídit si můžete například samostatná TOUGH CASE pouzdra prázdná či s příslušenstvím nebo držák, do kterého můžete veškeré malé sady uložit.

SOFT STORAGE

Řešení pro pohodlné uložení nářadí vyrobené z odolné a pevné tkaniny, které splňují nejnáročnější požadavky. Vyznačuje se nízkou hmotností a velkou odolností, je ideální pro ty, kteří se často přesouvají a kteří používají tento systém na obtížně přístupných místech nebo na menších staveništích.

Tato řada SoftStorage je pečlivě vyrobena tak, aby obstála při každodenním použití v náročném stavebním prostředí. Tyto výrobky jsou vyrobeny z odolné polyesterové textilie denier 1 200, která je dostatečně pevná a odolná, aby mohla poskytovat dlouhodobou ochranu vašeho nářadí. Výrobky jsou také opatřeny zcela vodotěsným spodním krytem z PVC, který chrání brašnu před opotřebováním, kdekoli ji položíte.

 

DeWALT systémy mají spoustu výhod a je jen na Vás, kterou řadu si vyberete. Tak či tak s nimi budete jistě spokojeni stejně jako my! Při jakýchkoliv dotazech nás neváhejte kontaktovat a zeptat se na to, co vás zajímá, rádi vám poradíme.

 

Hezký den a pořádek ve vašem nářadí přeje tým EXKALIBR s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *