Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Udělejte si před Vánoci udělat radost. S námi a FESTOOL to zvládnete!

0

Speciální nabídka na vybrané FESTOOL produkty Vám pomůže zpříjemnit podzim a navíc ušetřit.

 

Časově omezená nabídka je platná do 7.12., nebo do vyprodání zásob. Proto neváhejte a vyberte si produkt, který Vás ohromí svou kvalitou. Výhodné ceny už od jednoho kusu.


 

Proč si vybrat FESTOOL?

Festool je synonymem pro kvalitu a spolehlivost ve světě profesionálního vybavení. S dlouholetou tradicí a inovativními řešeními se tato značka stala průkopníkem ve svém odvětví. Ať už jste řemeslník, profesionální stavitel nebo nadšený kutil, Festool vám poskytne nástroje, na které se můžete spolehnout.

A právě tato nabídka představuje vynikající příležitost pro všechny, kdo chtějí investovat do prvotřídního nářadí. Můžete si být jisti, že si odneste produkty, které vám poskytnou výjimečný výkon a odolnost.

Když si k tomu přidáte skvělou nabídku firmy FESTOOL Pozáruční servis za skvělou cenuzískáte tak dokonalé kombo pro svou práci doma i ve firmě.

 

 

Jakého zboží se nabídka týká?

Frézky, pily, příslušenství. Vyberte si svůj produkt na našem e-shopu.

  • Rádio na stavbuPerfektní společník na stavbu, do dílny a pro volný čas.
  • Aku kapovací pila – K této pile rozdáváme navíc i dárek! Ideální pro mobilní použití na montáži, pro zkracování prken a panelů, zkracování lišt, profilů a hranolů.
  • Kolíkovací frézky domino – Skvělé řešení pro každého truhláře.
  • Hranové frézky – Rychlé zaoblování a fazetování hranolů, dveřních rámů a desek, lícovací frézování nákližků a lišt.
  • A další…

 

Tak neváhejte a využijte skvělou příležitost pro rozšíření svého inventáře. Kvalitního nářadí totiž není nikdy dost! Jestliže se poohlížíte i po příslušenství ke svým strojům, mrkněte na akční nabídku spotřebního zboží.

Pokud máte nějaké otázky nebo potřebujete poradit s výběrem, neváhejte se obrátit na naše zaměstnance ať už osobně na naší prodejně, či telefonicky. Jsme tu pro Vás a těšíme se na Váš nákup.

 

Krásný podzim přeje tým Exkalibr s.r.o.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *