Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Dochází Vám spotřební zboží FESTOOL?

0

Akční ceny FESTOOL příslušenství – brusivo, kotouče, systainery

Začínají se Vám tenčit zásoby spotřebního sortimentu pro vaše nářadí? My jej máme ve skladu pořád dostatek! Díky aktuálním sníženým cenám je teď ta pravá chvíle ho doplnit.


 

Brusné papíry, špalky, talíře, kotouče i kartáče

Různé rozměry, zrnitosti, perforace i velikosti balení, v naší nabídce naleznete vše, co je pro vaši práci potřeba. Ať už tedy potřebujete materiál pro svou excentrickou, pásovou, úhlovou nebo klidně ruční brusku, u nás si vyberete.

 

 

Systainery

Při práci je důležité mít vše v pořádku a po ruce. Ve FESTOOLu jsou si toho moc dobře vědomi, proto jsou systainery tak skvěle navrhnuty. Stohování, jednoduchá přeprava díky pevnému madlu, praktické rozdělení přihrádek a velkorysý vnitřní prostor z nich dělají dokonalé skladovací příslušenství pro každého.

 

 

Pilové kotouče

Pro použití do dřeva, kovu, univerzální i speciální, pokud potřebujete řezat cokoliv vás napadne, s naší nabídkou budete spokojeni vždy. Můžete si vybrat jak mezi různým počtem a velikostí zubů, tak tloušťkou, průměrem samotného pilového kotouče nebo rozměrem otvoru pro upínání. Kvalitní zpracování a odolný materiál zajistí vaši spokojenost při používání.

 

 

 

Tak co myslíte, dokážete si vybrat? Podívejte se i na naši další akční nabídku produktů FESTOOL.

 

Příjemný den plný kvalitního nářadí přeje tým Exkalibr s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *