Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Jarní výprodej elektro nářadí od Festool

0

Užijte si profesionální kvalitu za skvělé ceny!

Jaro je tady a s ním i skvělá příležitost pro všechny řemeslníky a kutily! Výhodné ceny v rámci našeho jarního výprodeje jsou tu. Od března do května, nebo do vyprodání zásob, si můžete pořídit širokou škálu produktů za příznivé ceny.


 

A na co se můžeme těšit?

Aku šroubováky a vrtačky

Když přijde na rychlé a přesné vrtání či šroubování, nic není lepší než aku šroubováky a vrtačky od Festool. Díky jejich výkonu a přesnosti jsou ideální pro každodenní práci.

Brusky

 

Frézky

 

Míchadla

Kvalitní míchadlo je klíčem k dokonalému míchání materiálů. S našimi míchadly od Festool dosáhnete optimální konzistence směsí.

 

Pily

 

Pracovní svítilny

Světlo je nezbytné pro kvalitní práci, a pracovní svítilny od Festool poskytují jasné a rovnoměrné osvětlení každé práce.

 

Rádia na stavbu

Přidejte si do práce trochu hudby s našimi rádii na stavbu. S výborným zvukem a odolným provedením vás nezklamou ani na stavbě.

 

Mobilní vysavače

Dokonalý doplněk k vašemu nářadí. Naše akumulátorové i síťové mobilní vysavače vám pomohou udržet pracovní prostor čistý a bezpečný.

 

Powerstation festool

Vytvořte si vlastní pracovní stanici s našimi Powerstation festool. Kompaktní a výkonná, umožní vám snadnou manipulaci s nářadím a připojení dalších zařízení.

 

 

Nezapomeňte, že naše akce trvá pouze do května nebo do vyprodání zásob. Nezmeškejte příležitost na skvělé slevy na kvalitní nářadí od Festool. Navštivte naši prodejnu nebo náš e-shop ještě dnes!

 

Krásný začátek jara, přeje tým EXKALIBR s.r.o.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *