Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Jarní novinky a akce Festool

0

Na letošní jarní sezónu jsme si pro Vás připravili několik zajímavých akcí na nářadí a příslušenství Festool. Podrobnosti o všech akcích, novinkách a výprodejích se dozvíte níže:

 

Nabídka zvýhodněných setů

  1. Festool TS 55 REBQ-Plus-FS + další lišta se spojkami + svěrky
    Koupi tohoto setu, nyní navíc s 30-ti procentní slevou, obdržíte: ponornou pilu TS 55, pilový kotouč s jemnými zuby z tvrdokovu W48, 2 × vodicí lištu FS 1400/2, 2 spojky FSV, truhlářské svěrky FSZ 120, chránič proti otřepům, průzor, klíč na vnitřní šestihran vel. 5

    Akční sada TS 55 R CAMP-set
  2. Festool RO 150 FEQ-Plus + SYS-STF D150 + 2x PP-STF D150 + 50x STF D150 P120 GR NET
    Koupi tohoto setu, nyní navíc s 27-mi procentní slevou, obdržíte: brusku RO 150 + brusný talíř FastFix O 150 mm MULTI-JETSTREAM 2 (měkký W) + chránič Festool PROTECTOR + SYSTAINER na brusivo + Ochrannou podložku 150 mm (2ks/balení) + Brusivo s brusnou mřížkou  150 mm P120 (50ks/balení)

    Akční sada ROTEX RO 150 CAMP-Set

Na oba výše uvedené zvýhodněné sety obdržíte také 3-letou záruku all-inclusive vč. pojištění proti krádeží. Veškerou administrativu ohledně registrace strojů k záruce vyřídíme za Vás. Takže se již o nic nemusíte starat.

Tato akce platí od 1. 4. do 31. 5. 2019.

 

Akumulátory zdarma k vybraným pilám

Kupte si v období od dubna do července jednu z vybraných akumulátorových pil a získejte tak zcela zdarma nový Bluetooth® akumulátor Festool BP 18 Li 5,2 AIRSTREAM!

Veškerou administrativu vyřídíme za Vás. Akumulátor získáte do 30-ti dnů od zakoupení akčního nářadí.

Seznam všech produktů v akci naleznete zde.

Tato akce platí od 1. 4. do 31. 7. 2019

Bluetooth akumulátor zdarma!

 

Dárky zdarma k bruskám PLANEX a PLANEX easy

Nakupte v období od dubna do července jednu z brusek PLANEX/PLANEX easy a získejte k ní zdarma hodnotný dárek dle vlastního výběru.

Seznam všech produktů v akci naleznete zde.

Tato akce platí od 1. 4. do 31. 7. 2019

Dárky zdarma k bruskám Festool PLANEX a PLANEX easy

 

Jarní novinky

Kromě výše uvedených akcí bych Vás také rád seznámil s dubnovou novinkou v sortimentu Festool. Jedná se o zcela nové akumulátorové oscilační nářadí VECTURO OSC 18 s upínáním nástrojů StarlockMax a motorem EC-TEC, který zaručuje maximální výkon pro nejnáročnější použití. Navíc je vybaveno rychloupínacím systémem pro rychlou výměnu nástrojů bez použití nářadí.

Všechny dubnové novinky naleznete zde.

Akumulátorové oscilační nářadí Festool VECTURO OSC 18

 

Jarní čištění skladů

A v neposlední řadě také doporučuji prohlédnout si naší nabídku VÝPRODEJŮ Festool. Můžete tak získat stroje, příslušenství a spotřební materiál s bezkonkurenčními SLEVAMI.

Celou výprodejovou nabídku naleznete zde.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *