Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Festool novinka na světovém trhu!

0

Poslední revoluční produkt firmy Festool – mobilní akumulátorová stolní pila CSC SYS 50 již k objednání.


 

Jste vytížený řemeslník, zakázky se na vás hrnou ze všech stran, potřebujete za prací cestovat nebo jen rádi pracujete se dřevem venku? Pak je nová okružní pila CSC SYS 50 pro vás jako stvořená. Můžete si ji vzít kdekoli s sebou, je tak kompaktní, že se vejde do jediného systaineru a váží pouhých 15 kilogramů. Přesně o téhle krásce je dnes řeč.

 

Malý, ale šikovný

Přestože je tento stroj nesmírně skladný, má stejnou sílu jako pily napájené přímo ze sítě. Systém dvou 18V akumulátorů a bezuhlíkový motor EC-TEC s otáčkami 6800/min mu poskytuje dostatek energie na to, aby se popral i s velmi tvrdým materiálem.

 

 

Digitální displej pro dokonalou přesnost

Digitálně naváděný kotouč umožňuje zcela přesné řezání úhlu od -2° do 47° a zároveň si jej dokážete nastavit na potřebnou výšku řezu jedním tlačítkem. Přes digitální systém si můžete uložit až 4 polohy řezu a nemusíte nejčastěji používané hodnoty pokaždé zadávat znova. Všechny tyhle parametry lze upravovat a nastavovat přes mobilní aplikaci, která se zařízením komunikuje pomocí bluetooth.

 

Hladký řez za každých okolností

Preciznost díla podpoří i robustní paralelní doraz s dvojitým upínáním a úhlový doraz, který lze nařídit na hodnoty -70° až 70°. Posuvný vozík s kuličkovým ložiskem zabezpečí souvislý pohyb materiálu bez drhnutí a tím zajistí srovnaný řez.

 

 

Snadno přemístitelný a flexibilní

Zapadá do sebe s podvozkem UG-CSC-SYS a spolu vytváří perfektní pracovní povrch kdekoliv. Takto vytvořená plocha dovoluje provádět rovnoběžné řezy až 280 mm a zkracovací řezy do 450 mm. Podvozek UG-CSC-SYS (odkaz) představuje skvělé řešení pro vaše montážní práce. Pro přepravu z vozidla na místo použití slouží jako rudl, kterým na staveniště snadno dopravíte celou věž Systainerů do hmotnosti 80 kg. Pracovní stůl o velikosti58 × 58 cm z něj vytvoříte obratem ruky, vyklopíte sklopné nohy a máte jej připravený.

 

Prach už nebude na obtíž

Pila CSC SYS 50  je samozřejmě kompatibilní s vysavači FESTOOL, takže čistota práce i bezpečnost vašeho zdraví je zaručena. Pokud však nemáte podmínky k použití vysavače, má tento stroj zabudovaný vak na prach, který dokáže omezit prašnost na minimum.

 

Skvělý pro všechny materiály

Předvolba rychlosti otáček a široký výběr pilových kotoučů zaručuje možnost přizpůsobení se každému zpracovávanému materiálu.

 

Už se na tohoto pomocníka těšíte stejně jako my? Pokud ano, předobjednejte si ho co nejdříve! První kusy dorazí do Česka pouze v omezeném počtu. Nepromarněte svou šanci rozšířit si inventář o tenhle skvost co nejdříve. Do prodeje bude pila uvedena v březnu 2023.

Jestliže máte rádi názorné ukázky, můžete se podívat na video, kde uvidíte stroj v akci. My Vám rádi poskytneme další doplňující informace u nás na provozovně nebo telefonicky či e-mailem.

 

Krásný den a jednoduchou přepravu za prací Vám přeje tým EXKALIBR s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *