Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Nevíte si rady s uložením svého nářadí a příslušenství? My a FESTOOL Vám poradíme!

0

Úložné systémy Festool: Inovativní řešení pro efektivní práci

Firma Festool je světovým lídrem v oblasti profesionálních nástrojů a příslušenství pro stavební a řemeslné profese. Kromě špičkových nástrojů je Festool také známý svými inovativními a efektivními úložnými systémy, které zjednodušují organizaci a přepravu nářadí.


 

Systainer Combi: To nejlepší ze dvou světů

Systainer Combi spojuje výhody velkého prostoru pro nářadí po vzoru klasického Systaineru a přednosti důmyslně řešeného výsuvu jako u Sortaineru. Získáte tak ještě komplexnější způsob přepravy všeho, co potřebujete pro svou práci.

Ve spodní části je umístěna Sortainerová zásuvka, kterou lze pomocí přepážek rozdělit podle potřeby nebo do ni můžete umístit vkládací box. Díky praktickému umístění zásuvky můžete mít přístup k uloženým věcem i když je Systainer naskládán ve věži.

Nahoře je pak velkorysý prostor pro elektronářadí a objemnější nářadí. Krásně se zde vejde třeba TID 18 HPC 4,0 I a k němu i sady bitů BH-SORT.

S pojízdným vozíkem SYS-RB nebo transportním vozíkem SYS-Roll se můžete po stavbě pohybovat ještě efektivněji.

Nový Systainer³ Combi je k dispozici ve dvou rozměrech a to M 287 a M 337.

 

SYSTAINER³: Jednotný systém pro uspořádání

Je navržen pro přizpůsobení se potřebám uživatele a umožňuje snadné a bezpečné přenášení pracovních materiálů a nástrojů. Lze jej snadno skládat a propojovat s ostatními produkty této řady i předchozími generacemi Systainerů. Vnitřní prostor si můžete také jednoduše rozčlenit pomocí vkladů. Díky systému T-Loc je rychle a bezpečně uzavřen a skvěle se stohuje na sebe. Standardizované základní rozměry Systainer³ jsou ideální pro přepravu ve vozidlech.

Se systémem bott vario3 jde celý sortiment systainerů snadno přepravovat v dodávkách nebo se Systainer-Port SYS-PORT mít přehledně uskladněn v dílně.

Řada SYSTAINER³ obsahuje různé velikosti boxů, například s extra velkým vnitřním prostorem nebo menší organizéry pro roztřídění různorodého drobného příslušenství.

 

Sys³-Toolbag: Pohodlnost na cestách

Rychlou přepravu a jednoduchou dostupnost ručního nářadí nebo příslušenství zajistí robustní taška, která je kompatibilní se systainery či mobilními vysavači. Je stabilní, odolná a poskytuje dostatek prostoru pro jakékoliv nářadí. Vnitřní kapsy lze pomocí pořadačů rozdělit podle individuálních potřeb.

 

Sortainer³: Precizní třídění a řazení

Vysouvací zásuvky pro přehledné roztřídění veškerého nářadí. Díky různě velkým dělícím příčkám a vkládacímu boxu lze uložit vše od malých hmoždinek, přes sady bitů až po vrtačky či jiné elektronářadí. Samozřejmostí je také plná kompatibilita se systainery a vestavbami bott vario3.

 

SYS-ToolBox a StorageBox: Viditelně po ruce

Otevřené či polootevřené boxy na nářadí jsou nedílnou součástí potřeb pro řemeslníky. Uložené nářadí je na očích a není potřeba se zdržovat jejich častým otevíráním a zavíráním.

Festool má v nabídce klasické ToolBoxy v rozměrech M a L a prakticky řešený StorageBox.

 

Příslušenství, vaky, stoly: využití na 100%

Aby vám úložné boxy Festool sloužily co nejlépe, můžete je doplnit různými vložkami, měkkými či předtvarovanými, nebo vnitřními organizéry. Pro přepravu dlouhých vodících lišt jsou určeny přepravní vaky a pokud byste chtěli mít prostor pro rozložení obsahu vašich boxů, podívejte se na produkty z mobilní dílny Festool.

 

Zboží ze sekce úložných systémů je velice variabilní a lze jej přizpůsobit pro jakékoliv využití, proto nás neváhejte kontaktovat a my vám s jejich výběrem rádi pomůžeme.

 

Hodně štěstí s organizací vašeho pracovního prostoru a úspěšné používání úložných systémů Festool, přeje tým EXKALIBR s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *