Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Chcete dělat kapovací řezy na nejvyšší úrovni? Podívejte se na novinku FESTOOL!

0

Nová kapovací pila KAPEX KSC 60 EB


Že jste ještě o tomto novém aku mazlíkovi do dílny neslyšeli? Nevadí! Dnes se společně podíváme, co všechno dovede a proč by neměl chybět právě u vás. Je skvělým pomocníkem jak pro profesionály, tak i pro nadšené kutily.

 

Přesnost v každém úhlu

Pila KSC 60 EB poskytuje dokonalé přesné řezy díky dvojitému vodícímu sloupku s dvojitým uložením pro bezproblémové vedení kotouče bez viklání či cukání. Ergonomický podvozek, předvolba otáček, široký výběr pilových kotoučů, úhlová jednotka a vak na prach, zajišťují že práce bude bezpečná a hladká. Stínové světlo, které na obrobek vrhá zabudované LED, pomáhá při vyznačení řezu a umožňuje optimální výhled na nárys.

 

Aku znamená mobilitu a skvělý výkon

Nemusíte se bát, že s aku pohonem budete omezeni. Bezuhlíkový EC-TEC motor a systém dvou 18V akumulátorů zajišťuje rychlost otáček až 3500/min a plný výkon srovnatelný s většinou strojů do sítě. Zároveň máte možnost nářadí kdykoliv a kdekoliv přemístit podle potřeby a nemusíte se starat, jestli bude na místě funkční zásuvka. Váha stroje je pouhých 17,5 kilogramů, manipulovat s ním můžete tedy pohodlně sami.

 

Ochrana stroje a bezpečí vašeho zdraví na prvním místě

Stroj je vybaven kyvným krytem, který se pohybuje a samočinně zavírá, to vám chrání zrak i prsty. Kompatibilita s aku vysavači dopomáhá k bezprašnému prostředí a udržuje vaše plíce v bezpečí i bez ochranných respirátorů. 

Při přetížení se ozve akustický signál a zařízení se vypne, zabráni se tím možnému poškození či uvolnění kotouče a jiných částí. Tepelná pojistka v případě vysoké teploty motoru automaticky omezí přívod proudu a otáčky se tak samovolně sníží, aby se motor odvětral. Po vychladnutí se stroj sám opět plně rozběhne. Elektronická brzda po vypnutí stroje zastaví kotouč do dvou s.

 

Široké rozpětí obráběných materiálů

S příslušnými kotouči se nemusíte bát řezat, kromě masivního dřeva, třeba dřevotřískové či dřevovláknité desky, vrstvené dřevo, laťovky ani desky s povrchovou vrstvou. Také plasty, hliník, akrylátové sklo nebo dokonce tkaniny nejsou pro pilu KSC 60 EB problémem, musíte jen přizpůsobit rychlost otáček a můžete se pustit do práce!

 

Pila je k dostání v různých soupravách, takže si můžete vybrat set podle svých preferencí. Všechny tyto varianty souprav najdete na našem eshopu.

 

Krásné svátky z každého úhlu Vám přeje tým EXKALIBR s.r.o.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *