Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Zimní akce a rozdávání dárků!!!

0

Slev a dárků k nákupu není nikdy dost, vyberte si i vy!


Už nějakou dobu vás láká nový stroj do dílny a pořád jste se neodhodlali jej pořídit? Právě teď je ta správná chvíle si udělat radost! Podívejte se na nabídku kvalitních zařízení i příslušenství v aktuálním výprodeji.

 

Sice máme nový, krásný a velký sklad, ale i ten má omezenou kapacitu. V rámci uvolňování místa pro nadcházející jarní novinky jsme se rozhodli, že pro vás nachystáme několik výhodných nabídek ze skladových položek firmy FESTOOL.

 

Akce se týká těchto produktů 

    • FESTOOL PHC 18 nabíječka telefonů 577155

      Skvělá vychytávka pro nabíjení mobilních telefonů pomocí klasických portů pro USB-A a USB-C i indukční nabíjecí plochy, pomocí baterie z nářadí. Stačí jednoduše nasadit jako akumulátorové nářadí na nabitý akumulátor a chytrý telefon už se napájí.

 

 

    • Festool SYS3 BT20 M 137 Bluetooth® reproduktor

      Reproduktor Toprock Bluetooth® ve formátu Systaineru – dole nářadí, nahoře hudba. Vynikající zvuk díky čtyřem neodymovým reproduktorům a dvěma bassreflexovým systémům. Disponuje také USB portem pro napájení mobilního telefonu!

 

    • FESTOOL Akušroubováky a vrtačky

      Produkty v této sekci jsou cenově zvýhodněné a při jejich zakoupení navíc od nás dostanete dárek dle svého výběru. Tato akce trvá do vyprodání zásob, tak se neváhejte podívat, ke kterým modelům se nabídka vztahuje!

 

 

    • FESTOOL Brusivo za zvýhodněné ceny

      Široký sortiment brusiva ve výhodných cenových nabídkách. Naleznete zde výběr různých typů brusných papírů, kartáčů, talířů a mnoho dalších.

 

 

    • FESTOOL Pilové plátky se slevou

      V kategorii pilových plátků jsme pro vás také připravili několik položek pro práci s různým materiálem. Příslušenství k přímočarým pilám FESTOOL  patří k těm nejkvalitnějším na našem trhu.

 

 

    • FESTOOL Pilové kotouče

      Výhodná nabídka se vztahuje také na sortiment pilových kotoučů do okružních i ponorných pil. V nabídce jsou různé typy i rozměry.

 

 

To je k naší zimní akci zatím všechno. Věříme, že si vyberete svého nového pomocníka, který vám bude dělat při práci radost. Akce trvá do konce března 2023, nebo do vyprodání zásob! V průběhu pro vás budeme akční položky doplňovat o nové a aktualizovat ty stávající.

Pokud se i vy už těšíte na jarní novinky, nezapomeňte nás sledovat na naší facebookové stránce , aby jste měli přehled o všem, co se ve světě nářadí děje nového.

S přáním krásného dne, se s Vámi v tuto chvíli loučí tým Exkalibr s.r.o.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *