Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Bezstarostný servis nářadí FESTOOL po dobu 6 let? Využite tuto akci ještě dnes!

0

Akce od 1.5. do 31.12 2023 – oprava stroje za hubičku!

Plánujete nákup nového stroje, ale stále váháte zda si nyní můžete dovolit investici do kvalitního nářadí? Tak právě tato akce vám může při rozhodování velice pomoct. Pozáruční servis za skvělou cenu, pro zboží zakoupené do konce tohoto roku, dokáže vašemu rozpočtu v delším časovém horizontu výrazně ulehčit. A jaké podmínky má program? To se dozvíte dále v článku.


 

3 roky záručního servisu ZDARMA včetně pojištění proti krádeži + 3 roky s garantovanou maximální cenou opravy do 1900 kč bez DPH

 

Akce se vztahuje na stroje, které budou po nákupu zaregistrovány v All-inclusive programu, to zabere jen pár minut a přináší spousty dalších výhod. Pokud po uběhnutí exkluzivní tříleté záruky bude na výrobku nějaká závada, autorizovaný servis (Česká Lípa) ji odstraní za cenu maximálně 1900 kč s DPH. Opravu za vás rádi zařídíme nebo si ji můžete objednat přes formulář na stránkách FESTOOL. Doprava stroje do servisu bude účtována (130kč) pouze při ceně opravy nižší než 1900 kč bez DPH.

 

NOVÉ STROJE ZAKOUPENÉ OD 1.5. do 31.12. 2023

Pokud si v tomto období pořídíte produkt ze sortimentu elektro nářadí a zaregistrujete jej ve svém FESTOOL úču, tak po skončení tříleté záruční doby garantuje firma FESTOOL provedení jakékoliv opravy do stáří stroje 6 let. POZOR! Tato oprava bude provedena v plném rozsahu a vy při tom zaplatíte maximálně 1900 kč bez DPH! V případě nižší ceny opravy, bude naúčtována pouze skutečná částka úkonu. Proto se nemusíte strachovat, že po uplynutí záruky budete mít nepředvídatelně vysoké výdaje nebo muset pořizovat nový stroj.

Tato skvělá nabídka podpory trvá pouze do konce tohoto roku a to jen v České a Slovenské republice! Využít ji můžete na veškeré stroje. Když si pořídíte například skvělou Festool CSC SYS 50 AKU Stolní okružní pilu, budete vědět, že vám bude bez dalších investic sloužit více než 6 let!

 

 

STROJE POŘÍZENÉ OD 1.5. 2017 do 1.5. 2020

Nabídka se, po dobu trvání akce (1.5. – 31.12. 2023), týká také strojů, které již v dílně máte! Pro tyto výrobky platí stejné podmínky, jako pro stroje nové. Musí být zaregistrovány na webu FESTOOL, jejich stáří musí být 4, 5 nebo 6 let a opravu provede autorizovaný servis FESTOOL v České Lípě. Nejvyšší možná účtovaná cena provedené opravy bude pouze 1900 kč bez DPH. 

 

Nemáte čas vyřizovat formality spojené s opravou? Kontaktujte nás a my za Vás opravu pokaženého stroje vyřídíme.

Více informací k programu Záruka all-inclusive naleznete zde.

 

Tak co, povzbudila Vás tato informace k pořízení nového zeleného dříče? Pokud ano, neváhejte se podívat na naši nabídku na e-shopu nebo se zastavte k nám na prodejnu!

 

Spoustu kvalitního nářadí a hezký den Vám přeje tým EXKALIBR s.r.o.!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *