Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Dárky, testování, výhodné ceny a skvělý výkon!!!

0

Konec léta s výhodnou nabídkou na FESTOOL produkty

Školní rok je tady, podzim pomalu klepe na dveře a my Vám chceme toto období co nejvíce zpříjemnit! Proto jsme si pro Vás připravili časově omezenou akční nabídku. K nákupu akumulátorové kapovací pily KSC 60 nebo AKU vysavače CTC od nás obdržíte dárek. Tím ale nekončíme, horní frézky OF získáte za příznivější cenu než doposud.

A abychom Vám dokázali, že je na FESTOOL produkty spolehnutí a Vaše práce s nimi bude hračka, nabízíme nově možnost zapůjčení aku vysavače k Vám do dílny, pro snadnější rozhodování při nákupu.


 

Na které modely se akce vztahuje?

Dárek v podobě Festool PHC 18 Nabíječky telefonů dostanete ke kapovací pile KSC 60 EB a akumulátorovým vysavačům CTC Mini, Midi i SYS v různých rozsazích dodávky.

Jak funguje zapůjčení vysavače?

Pokud přemýšlíte nad pořízením mobilního aku vysavače pro vaši dílnu, ale stále si nejste jisti zda bude to pravé ořechové pro vás, nabízíme nově jeho zapůjčení po dobu 1 týdne zcela zdarma. Pomůže vám to se rozhodnout a otestovat benefity takovéhoto pomocníka přímo při práci, kterou zastáváte nejběžněji, u vás v dílně či kdekoliv jinde.

Před zakoupením si u nás jednoduše objednáte testovací vysavač model CTMC MIDI, v den na kterém se domluvíme, vám jej technik doveze na adresu, ukáže jak se používá a co vše umí, vy si pak už jen celý týden užíváte čisté a bezprašné prostředí při práci. Po uplynutí předem domluvené doby technik opět přijede a vysavač si odveze. Vy tak získáte ucelený názor, zda se koupě vysavače vyplatí či nikoli.

Zapůjčením stroje se k ničemu nezavazujete a pokud byste se ke koupi nerozhodli, nebude vám účtována žádná částka. Služba je poskytována především jako nástroj k dosažení vaší maximální spokojenosti při nákupu a následném používání nářadí.

 

Super cena horních frézek

Nakonec jsme snížili cenu u frézek OF 2200 EB-Plus a OF 1400 EBQ-Plus. Díky těmto silákům bude frézování, falcování, profilování i fazetování hračka. Tyto stroje sice potřebují připojení do sítě, zato vás ale potěší maximálním výkonem klidně i non-stop. Samozřejmě lze obě připojit k výše zmíněným vysavačům a zajistit tak dokonalý pořádek a přehled na pracovní ploše.

Tak neváhejte, a prozkoumejte naši nabídku a pořiďte si pomocníka do dílny ještě dnes! Pokud máte zájem o testovací vysavač nebo jakákoliv jiný dotaz, kontaktujte nás na emailu info@exkalibr.cz nebo na telefonním čísle +420 558 731 917. 

Nezapomeňte nás sledovat na facebooku, kde se dozvíte o připravovaných akcích mezi prvními!

 

Přejeme krásný den a poklidný začátek školního roku, tým EXKALIBR s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *