Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

NOVÉ COMBO SADY FESTOOL: Ideální společníci pro každou práci

0

VÍCE NÁŘADÍ, VÍCE RADOSTI

Festool, přední značka v oblasti profesionálního nářadí, přichází s inovacemi ve formě nových Combo sad nářadí. Nabízejí skvělou kombinaci výkonu, přesnosti a flexibility, která usnadňuje každodenní práci řemeslníků a profesionálů.


 

Při nákupu a platbě od 18.3. do 31.5.2024 můžete získat AKU zdarma!

 

1. Festool TSC 55 K/PSC 420/TB M 137 Aku sada Combo pro řezání (578023)

S touto sadou získáte kompletní výbavu pro efektivní řezání všech druhů materiálů. Akumulátorová ponorná pila TSC 55 K a přímočará pila PSC 420, poháněné silnými bezuhlíkovými motory EC-TEC, zajišťují rychlé a přesné řezy. Díky výkonnému 18V akumulátorovému systému máte k dispozici plnou sílu a flexibilitu, a to i při práci s tvrdým dřevem nebo deskovými materiály. Sada obsahuje praktický ToolBox pro snadnou přepravu nářadí.

 

2. Festool TSC 55 K/TXS 18/TB M 137 Aku sada Combo univerzální (578024)

Tato univerzální sada kombinuje výkonnou akumulátorovou ponornou pilu TSC 55 K s akušroubovákem TXS 18, aby vyhovovala širokému spektru potřeb. Bezuhlíkové motory EC-TEC a flexibilní akumulátorový systém zaručují dlouhou výdrž a maximální sílu. I tato sada je doplněna o ToolBox pro snadnou organizaci a přepravu nářadí.

 

3. Festool HKC 55/TPC 18/AGC 18/TB M 137 Aku sada Combo pro dřevostavby (578025)

Pro náročné projekty ve stavebnictví a řemeslné práce ze dřeva je tato sada ideální volbou. Obsahuje akumulátorovou okružní pilu HKC 55, příklepový vrtací šroubovák TPC 18/4 a akumulátorovou úhlovou brusku AGC 18 a samozřejmě užitečný ToolBox.  S výkonnými bezuhlíkovými motory EC-TEC a robustními součástmi jsou tyto nástroje připraveny na každou výzvu.

 

4. Festool TID 18/TXS 18/PSC 420/TB M 137 Aku sada Combo pro montáže (578026)

Pro montážní práce a běžné úkoly v dílně je tato sada ideální volbou. Obsahuje akumulátorový rázový utahovák TID 18, akušroubovák TXS 18 a přímočarou pilu PSC 420. Díky výkonným motorům EC-TEC a praktickému příslušenství v ToolBoxu můžete své projekty dokončit efektivně a bez námahy.

 

 

Pokud hledáte spolehlivé, výkonné a flexibilní nářadí pro vaše projekty, nové Combo Sady Nářadí Festool jsou tou správnou volbou. Investujte do kvality a efektivity a získejte nástroje, které vám usnadní každodenní práci a přinesou vynikající výsledky.

 

V případě, že byste měli otázky nebo se jen chtěli poradit při výběru vhodného stroje pro vás, neváhejte se na nás obrátit. Vaše dotazy rádi zodpovíme ať už osobně na naší prodejně, či přes e-mail anebo telefonicky.

 

Krásný den přeje tým EXKALIBR s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *