Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Ještě lepší servis pro své zákazníky? FESTOOL ví, jak udělat radost!

0

 

Návrhy k 3D tisku, prodloužená záruka a dodatečná registrace strojů

 

Společnost Festool, známá svým vysoce kvalitním nářadím, přináší pro své zákazníky další novinky, které ocení zejména ti, kdo mají rádi praktická řešení. Pomůže tak svým věrným příznivcům s prací v dílně a přimhouří oko při vyřizování administrativních věcí.


 

Amnestie na registraci: Získejte záruku zpětně

Kdo by občas na něco nezapomněl, že? Pokud jste nestihli zaregistrovat své nářadí včas, nezoufejte! Festool spustil mimořádnou akci – amnestii na registraci. Od 1. září do 31. října 2024 mají zákazníci možnost zažádat o dodatečnou registraci svého nářadí, a to dokonce i na stroje zakoupené až tři roky zpět. Stačí zaslat žádost na e-mailovou adresu customerservice-cz@festool.com a přiložit doklad o koupi. V tomto videu naleznete návod, jak na to.

Tato jedinečná příležitost vám umožní získat plný balíček služeb Záruky all-inclusive i zpětně, což je skvělá zpráva pro všechny, kdo nestihli registraci včas.

Nezapomeňte také, že firma nabízí výhodný pozáruční servis, o kterém se dozvíte více v tomto článku.

 

Prodloužená lhůta pro registraci nářadí

Další skvělá zpráva od Festool se týká prodloužení doby, během níž mohou zákazníci registrovat své nově zakoupené nářadí pro získání výhod Záruky all-inclusive. Od 2. září 2024 mají nyní majitelé nářadí celých 100 dní na to, aby zaregistrovali svůj nový stroj a získali kompletní ochranu. Tato služba zahrnuje nejen standardní záruku, ale i další výhody, jako jsou opravy a servis.

Registraci provedete na portálu MyFestool.

 

3D tisk pro větší pořádek a efektivitu v dílně

Pro všechny majitele 3D tiskáren má Festool skvělou zprávu. Firma nyní nabízí ke stažení návrhy pro tisk praktických držáků nářadí, které usnadní organizaci ve vaší dílně. Patří sem například nástěnné držáky pro akumulátory a nástavce Centrotec. Tyto držáky můžete jednoduše vytisknout a využít k lepší organizaci svého pracovního prostoru. Díky této nové službě se tak můžete vyhnout chaosu a mít vše po ruce a pěkně uspořádané.

Pokud vás tato služba zaujala, můžete si stáhnout návrhy přímo zde.

 

 

Firma Festool má jeden z nejlepších zákaznických servisů a proto se do jejich nářadí vyplatí investovat. Pokud máte dotazy ohledně těchto, či jiných nabídek, neváhejte nás kontaktovat!

 

Krásný den, přeje tým EXKALIBR s.r.o.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *