Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

18V rázové utahováky DeWALT a jak se v nich vyznat

0

     Sortiment rázových utahováků DeWALT


      Pojďme si dnes představit jedinečné elektro nářadí, kterými rázové utahováky Dewalt jistě jsou! Disponují totiž skvělými technologiemi a parametry, jež si v tomto článku představíme.

 

Skvělé řešení pro vašeho pracanta

Nejnovější modely aku rázových utahováků jsou DCF891, DCF892, DCF921, DCF922, DCF923 a horká novinka DCF900. Co všechny tyto stroje spojuje?

  • Bezuhlíkový motor poskytuje vyšší výkon, účinnost a odolnost
  • Půlpalcový upínací čtyřhran umožňuje co nejrychlejší výměnu nástrčných klíčů a poskytuje jejich pevné a bezpečné uchycení i při náročné práci
  • Zapuštěné ovladače režimů, rychlosti i LED jsou skvělým řešením, aby se do nich nedostal nepořádek a mohly tak fungovat na 100% vždy a všude
  •  PRECISION WRENCH™ je funkce, která automaticky při povolení šroubu sníží otáčky a při zašroubování volné části závitu stroj zastaví na 0,5s a následně začne šroub dotahovat
  • Tělo z GNF plastu zabezpečuje zvýšenou odolnost stroje proti chemikáliím a nárazům, prodlužuje tak životnost vašeho nářadí
  • Ergonomický úchop pro co nejpohodlnější dlouhodobou práci se strojem
  • Zabudovaná LED svítilna s vynikajícím jasem, se kterou uvidíte na svou práci kdekoliv 

Co je od sebe ale odlišuje?

Už jsme si tedy řekli, které atributy mají zmíněné modely společné, ale čím se od sebe vlastně liší a co dělá právě daný utahovák jedinečným?

 

DCF891 a DCF892

Tyto dva utahováky poskytují uživateli totožné technické parametry, ale upínací čtyřhran je u modelu DCF891 v provedení s pojistným kroužkem, kdežto uvedený DCF892pojistnou kuličku. Ať tedy vlastníte jakékoliv ořechy, nemusíte dělat kompromisy.

 

 

 

DCF921, DCF922 a DCF923

Stejně jako u předešlé skupiny, tak i tady si jistě každý všimne stejných technických údajů, ale různí se svými funkcemi.

Utahovák DCF921 má funkci lešení, která při povolení matice svorky stroj zastaví, takže nehrozí její ztracení, a při jejím dotažení zastaví po 1,5 sek. Jeho upínací čtyřhran má pojistný kroužek.

Model DCF922 je vybaven TimberScrew™ technologií. Ta je skvělá pro práci s konstrukčními vruty do dřeva. Spoušť pro regulaci otáček je zde provedená extra jemně, aby bylo možné usměrňovat jejich rychlost při utahování co nejpřesněji. Upínací čtyřhran u tohoto modelu je s pojistnou kuličkou.

DCF923 zůstává téměř totožný s předchozím modelem, ale na rozdíl od něj (a všech ostatních zmiňovaných) má upínání ořechů 3/8 palce s pojistným kroužkem.

 

 

DCF900

A nakonec žhavá novinka, kterou je skvělý DCF900 rázový utahovák. Tento model má vyšší kroutící moment než již jmenované stroje a jeho trhací moment ho svou výjimečnou hodnotou předurčuje k povolování i těch nejodolnějších spojení. Upínací čtyřhran u tohoto provedení je s pojistným kroužkem.

Také má už dříve uváděný režim Precision wrench ™ pro dokonalou kontrolu nad dotahováním. K dosažení perfektního výsledku je také vybaven třemi rychlostními režimy.

 

Může být ještě lepší?

Odpověď je ANO! Pokud si totiž k vámi vybranému modelu zakoupíte i například ochranný gumový kryt, zajistíte tak protekci proti nárazům i chemickému poškození povrchu.

Jestliže si chcete zajistit dokonalé využití výkonu stroje beze zbytku, můžete si pořídit aktuální novinku na trhu, kterou je revoluční POWERSTACK akumulátor. Ten zlepšuje výkon v záběru jakémukoliv aku nářadí.

 

            Toto bylo stručné shrnutí rázových utahováků značky DeWALT, které jsou v jejich sortimentu nejaktuálnější. Všechny tyto modely jsou k dispozici samostatně i v setech s kufrem anebo bateriemi. V případě, že byste měli i přesto nějaké otázky nebo se jen chtěli poradit při výběru vhodného stroje pro vás, nerozpakujte se na nás obrátit. Vaše dotazy rádi zodpovíme ať už osobně na naší prodejně, či přes e-mail anebo telefonicky.

Krásný den plný poctivého nářadí Vám přeje tým EXKALIBR s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *